Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem empatikusabbak picit a férfiak?
Azt vettem észre,hogy néhány férfiból sokszor hiányzik az empátia,megértés,érzelem.
Tudom,hogy sokan akarják mutatni,hogy ők milyen kemény, kőszívű macsók. De nem értem ennek mi értelme.
Nézz sorozatokat, azok tele vannak empatikus, segítőkész, jószívű férfiakkal, és a valósággal ellentétben nemcsak a rondáké ezek a tulajdonságok. (szarkazmus)
Tényleg, álmodozz, és reménykedj, hogy lesz valami Black Mirror megoldás arra, hogy legalább virtuális valóságban lehessen normális férfiakkal ismerkedni.
Mert a nők szemében innen kezdődik egy férfi. Ez az alap, és majd ehhez jöhetnek kevésbé fontos tulajdonságok.
Te is ő róla kérdezel, ő jár a fejedben, nem pedig a rendes férfiak. A rendes alatt pedig ne azt értésétek, aki meghúzza magát, mert rá van kényszerülve, mert az más.
Mert a nők olyanok, hogy azt hangoztatják, hogy nekik egy kedves, érzelmes pasi kell, de mégis egy keményebb, macsó pasival állnak össze.
Ma is beleakadtam egy ilyen csajba... :D
Miért nem empatikusabbak picit a nők?
Azt vettem észre,hogy néhány nőből sokszor hiányzik az empátia,megértés,érzelem.
Tudom,hogy sokan akarják mutatni,hogy ők milyen kemény, kőszívű lotyók. De nem értem ennek mi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!