Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem empatikus emberek miért csodálkoznak ha nem teljesen őszinte velük a másik fél?
Bocsi nem értem a kérdés lényegét.
Most fel akarsz vágni, hogy lebuktattál valakit?
Mert aki ilyet csinál nagy részüknek nincs annyi eszük, hogy elismerjék a hibát és bocsánatot kérjenek, majd téged állítanak be bűnösnek.
Szerintem örülj, hogy korán kiderülnek ezek a dolgok, már ha korán volt :)
Nem, hanem nem tudnak logikusan gondolkodni. Kiderült hogy nem empatikus, tehát ezt te tudod. Ezek után azt hiszi, lesz hozzá bizalmad, és elkezd rugózni az őszinteségen,hogy legyél őszinte,és bízz benne. Apukám, empatikus vagyok de nem hülye. Nem empatikus emberben NEM bízunk. No infó.
ég az lehet hogy azt hisz sikerült empatikusnak mutatkoznia. Lehet hogy itt rontja el a gondolatmenetét.
"Nem empatikus emberben NEM bízunk."
Beszélj a saját nevedben.
Továbbra sem értem, hogy mi a kérdés.
Miért is akarnál ismerkedni valakivel akivel nem lehetsz őszinte és nem bízol benne? Elvégre ez végülis csak a kapcsolat alapja kéne hogy legyen...
Én sem értem a kérdést. Ha valakivel ismerkedek alap hogy nem játszmázunk hanem nyíltan játszunk. Ha nem vagyok szimpatikus (bármi miatt) közölje de ne szórakozzon velem.
Te azzal hogy véleményed szerint a másik nem empatikus fel akarod magad menteni. Holott te nem játszol tisztán.
Szerintem általános érvényűnek tekinthető. Aki nem érdemli meg a bizalmat abban nem bízok, de szerintem mások se. Pl:
Előad történeteket a családjáról, exekről, ezekből kiderült hogy ő nem empatikus. Ezek után úgy gondolja, hogy én szívesen megosztom vele az életem azon részleteit, amik részéről empátiát igényelnének. Nem osztom meg, ezen pedig felhúzza magát. Persze egy empatikus emberrel szívesen megbeszélem a dolgaim, de nem azzal aki már másokhoz való hozzáállásában is lejáratta magát a szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!