Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jellemes, intelligens, komoly, kedves, egészségtudatos, sportkedvelő, szenvedélymentes, romantikus, barátságos, illemtudó, lovagias, monogám, hűséges, erkölcsös, férfias, heterós, együtt élős komoly kapcsolatot kereső - Léteznek ilyen meleg férfiak?
Találkoztál már ilyenekkel? Ha igen, hol? Van olyan társkeresési forma, oldal, amit ez a típus kedvel?
Nekem itt kezdődik "A" férfi (én is igyekszem ilyen lenni), de nem tudom, hol találhatnék hasonlóakra. Nagyon gáz a meleg társkereső, amit ismerek. :/
Ezért fontos nekem, hogy tudjam, hogy ÖNMAGÁVAL SZEMBEN elvárás nála, hogy hűséges legyen, vagy ÖNMAGÁTÓL vágyik élethosszig tartó kapcsolatra, a szilárd értékrendjéből fakadóan, és nem csak pillanatnyi fellángolástól vezérelve.
Azért azt lehet érezni egy emberen, ha tényleg korrekt, és stabil értékrendje van.
Na, látod, Te magad fogalmazod meg remekül a modern értékrend és az én régimódi értékrendem különbségét!
Az én szememben, és a hozzám hasonló emberek szemében a párkapcsolat ugyanolyan életre szóló felelősségvállalás és elköteleződés, mint a gyerekvállalás.
Nem kell pszichológus, köszi. Aki régimódi, azt a modern felfogásúak mindig pszichológushoz akarják utalni. Egészséges gondolkodásom van, csak más, mint a Tiéd!
Segítséget meg igazából semmi másban nem kértem, mint hogy tippeket kapjak, hol ismerkedhetek magamhoz hasonlókkal, nem vagyok lelki válságban, és nincsenek önértékelési gondjaim sem.
Szóval köszönöm a jó szándékodat, de tényleg nem szorulok segítségre, jól vagyok. :)
Ha Te így értelmezed, akkor értelmezd így.
Nektek meg kell egy két lábon járó biológiai, szerves alapú szórakoztató rendszer, lehetőleg minél több extrával, és ha ráuntok, vagy kijön új generáció belőle, szívfájdalom nélkül lecserélitek a tévéhez a mobilhoz és a kocsitokhoz hasonlóan.
Te állattartóhoz hasonlítottál, még ha papcsállatkával is, de ha állatot tart valaki, abban legalább benne van a szeretet és kötődés utáni vágy.
Míg a szórakoztató rendszer csak az önzésről szól.
Én is tudok pejoratív lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!