Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én állok hadilábon a párkereséssel? Egyedülálló 30-as pasi vagyok, van munkám, ronda se vagyok a csajok szerint, és próbálok illemtudó is lenni. Valamiért mégse akar sikerülni.
"próbálok illemtudó is lenni"
Ez mondjuk erősen hozzájárul ahhoz, hogy miért nem jönnek össze a dolgok. A nők a tökös, magabiztos, jó dumás, kicsit pimasz, vicces férfiakat értékelik. Nem az illemtudóakat. Azoktól nem nedvesedik be a bugyi.
12
Azaz a szociopatakat, akik megalazzak?
Az okostelefon es az appok, nagyipari szintre emeltek a tarskeresest, mivel nagy uzlet, nagy penz van benne.
Biztatnak, osztonoznek hogy legyen minel tobb “match”, egyezes, “kapcsolat”
Mindenki, huzza jobbra a profilokat szazasaval napi szinten.
Minden no, aki egy kicsit is jobban nez ki, kap naponta 1000+ szivecsket es 100+ uzenetet. Ezzel azt ertek el, hogy a nok nem allapodnak meg, mert latja hogy minden ujjara 100 masik akad, a ferfiak meg nyilvan nem fognak talalni, mert ugye miert pont a te leveled nyiisa meg a 600 olvasatlan kozul….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!