Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire fontos az intelligencia a párkeresésnél?
1-es nem feltétlen intelligenciától függ ez szerintem inkább közeg / neveltetés stb . Az egyszerűbb emberek is lehetnek támogatóak ahogy az okosok is gonoszak
Amúgy tapasztaltad ezt ?
nagyon fontos. ha intelligensebb, az nem baj, a legjobb ha kb egy szinten vagyunk. ha sokkal kevesbe intelligens, az zavaro, nem tudom komolyan venni es szellemi partnernek tekinteni.
de nyilvan ez csak egy faktor a sok kozul.
1-es
Sajnálom hogy ilyesmit megéltél az ilyen való igaz egy gyökér sosem értettem hogy mást miért kell leszólni az álmai/céljaiért remélem azóta minden vizsgád sikeres lett/lesz :)
Nekem sokkal-sokkal fontosabb a testnél. Ezért vagyok (egy mások szerint) kevésbé vonzó férfi felesége, de elkezd beszélni és a szám tátva marad és csillog a szemem. Imádom! Azt hiszem, erre mondják, hogy szapiofil. :)
Hozzátenném, hogy nála nem csak az IQ, de az EQ is magas, így nem csak, hogy nem néz le, mert tanulok, de húz magával felfelé tovább. Eszméletlen jó pasi (nekem). :)
Igen.
Sőt néha fontosabb a külsőnél.
Buta emberrel nincs jövő,legalábbis diplomásként nem férne bele, hogy primitív és nincs benne ambíció.
Nagyon. Nem akarom magam bosszantani a magánéletemben következetlen, összefüggéseket nem értő, logikát nélkülöző emberekkel.
Sajnos vagy sem, szakember által mért eredmények alapján is magas az intelligenciaszintem, főleg a fluid komponens, nem működik átlag alatti intelligenciájú emberrel egy kapcsolat nálam. Ezt ne vegye senki hencegésnek, 3 hónapja diagnosztizáltak enyhe aspergerrel, szóval egyszerre áldás és átok, én csak hozzám hasonló párt preferálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!