Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire fontos az intelligencia a párkeresésnél?
Nagyon fontos nekem. Egy beszélgetés alapján sokszor jobban bele tudok szeretni valakibe, mint külső alapján.
Az intelligencia nem diploma függvénye. Elég sok ostoba diplomást ismerek sajnos.
"Mivel az intelligencia hátrány a csajozásban, több az okos incel, mint a buta."
Aha. Én még eggyel nem találkoztam. Olyan férfiakat ismerek, akik "tanult, intelligens kicsit elvont figurák, akik nem felelnek meg a mai trendeknek". Sőt ez számomra kifejezetten vonzó lehet, és nagyon nem incelség. Az incel légből kapott, konteókat megszégyenítő, de mindenféle logikai módszertant mellőző elméleteket gyárt és semmilyen észérv nem hat rá, hogy kicsit is újragondolja ezt az egészet. Ráadásul az ostobaság tipikus jele, hogy támadásnak vesznek mindent, ha valaki nem ért velük egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!