Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele tudtok menni egy párkapcsolatba, illetve párkeresésbe elvárások nélkül? Én nem, bővebben lent.
A legfontosabb, hogy ne legyen elhízva... nem hogy jó ember legyen, és utána közvetlen ne legyen elhízva, nem, a legfontosabb a körfogat.
Ezért szar a legtöbb kapcsolat. A leghosszabban tartó, legintimebb kapcsolatra olyan embert keresünk, akinél nem az, hogy fontos szempont, hogy ne legyen elhízva, hanem a legfontosabb.
Igen.
Nem volt olyan nehéz. Bár...nem tudom ez "elvárás"-nak számít-e.
Nekem egyetlen dolog volt/van ami szükséges ahhoz, hogy beleszeressek valakibe (nálam enélkül alapból nincs kapcsolat).
Az, hogy jól érezzem magam vele, boldog legyek, és azt érezzem, hogy boldoggá akarom tenni és biztonságban tudni.
Hogy hány éves, milyen a testalkata, arca, haja, fogai, munkája, méretei, stb. az nem érdekel(t).
A jelenlegi, nagyon boldog kapcsolatomba is így kerültem. Nem volt semmi elvárásom sőt, eredetileg nem is tekintettem rá potenciális jelöltként (nem gondoltam, hogy lenne esélyem nála).
De órák után jókat beszélgettünk, és egy idő után azt vettem észre, hogy elszomorít, ha rohannia kell óra után, vagy egyre gyakrabban akartam korábban beérni óra előtt, hogy beszélhessünk mielőtt a többiek is beérnek.
Semmi más nem számított, csak maga az érzés, hogy "mellette jó, szeretném ha neki is jó lenne"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!