Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság egy nőnek azt tanácsolni párkeresési sirámaira, hogy fogyjon le pár kilót, és menjen el gyúrni?
Ha egy férfi panaszkodik meg nyavalyog, természetes, hogy a tanácsok közt az az első, hogy menjen el gyúrni, pattintsa ki magát, szedjen fel pár kiló izmot. Egyértelmű, hogy a kaszáspók testalkat vagy a pincelakó incel sörhas helyett vonzóbb a szikár, izmos test.
Na de! Amikor egy csaj panaszkodott, hogy nehezen megy neki az ismerkedés, és azt ajánlottam, hogy menjen el edzeni, dobjon le pár kilót, és gyúrjon rá a feszesebb (és kisebb) hátsóra, megkaptam, hogy bunkó vagyok.
11
Egyrészt, mert baromi egeszsegtelennek tartom, másrészt, mert, nem vagyok annyira hízékony. Barátnőmnek is több év "munkája" van benne... De amugy, pont ez a lényeg, (csak látom, gondjaid vannak a szövegértéssel) hogy nem ez számit. Így felesleges meghiznom. Ha ugyanolyan személyiségem lenne, mint neki, rám is tapadnanák az értékesebb férfiak. Ő akárhány kg volt, mindig "pörgött a minőségi f*szon" - hogy egy közös barátunkat idézzem. Nem tudom, hogy csinálta, de irigy vagyok... tulsúly ide vagy oda!
“ Én sportos vagyok, mégis csak a csóró, mamahoteles szarok talalnak meg. ”
Hogy beszélhetsz más emberekről? Meg is érdemled hogy lőtéri kutyának nem kellesz.
13
A barátnőm, ugyanígy vélekedik a mamahoteles, csóró férfiakról
Engem is csak csóró, mamahoteles csajok találnak meg ilyen hoki 300-350 ezres fizetésekkel, azt elvárják hogy én fizessem a kis vágyaikat... Vicc mit képzelnek magukról ezek az egyedek az egyenlőség korában...
Nekem elvárás hogy egy nő ne legyen mamahoteles és legalább 400e forintot keressen, mert én nem fogok semmit se fizetni egyedül. Nem tollas a hátam.
14 - Biztos csúnya és idegesítő vagy, és erre még az önteltséged egy plusz dolog ami nem segít a helyzeteden.
Ha jó nő lennél, már elvittek volna a normálisabb csávók. Valószínű nem vagy az, csak te hiszed ez magadról mint a dagadt barátnőd, akinek valahogyan szerencséje volt. :D
15
Ok! Én ezzel egyet is értek! (ennél többet keresek valamivel)...én örömmel kifizetem a sajatomét, a gond ott van, amikor a pasi nem tudja fizetni a saját részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!