Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ezen a ponton hasal el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ezen a ponton hasal el az összes párkeresési kísérletem?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok sose volt még randevúm sem. Pedig több lányt elhívtam már, akár utcán leszólítva, akár ismeretségi körökből. Nem vagyok a legjóképűbb, de a legrondább férfi sem. Személyiségben is van hová fejlődnöm, de szerintem kedves, és intelligens ember vagyok. Az is zavar, hogy nem volt még párkapcsolatom, de az jobban zavar, hogy még randizni se sikerült senkivel. Jobban megértő tudnék lenni, ha azután utasítanak el, hogy kaptam egy esélyt a megismerkedésre, minthogy azt se tudják, hogy ki vagyok, és elküldenek. Honnan tudhatják biztosra, hogy nem én kellek, ha nem adtak egy esélyt sem?

2023. dec. 5. 10:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
56%
Mi okból nem sikerült tiniként randiznod? Írj egy kicsit részletesebben. Mit csináltál 14-20 éves korod között? Hogy hívod el a lányokat? Mennyi ismeretség után? Miért gondolod, hogy utcán megszólítva egy ismeretlen embert sikered lesz?
2023. dec. 5. 10:12
 2/32 anonim ***** válasza:
78%
Nem kényszerítheted rá magad az emberekre. Biztos kedves és intelligens vagy, ha ezt nem érted?
2023. dec. 5. 10:26
 3/32 A kérdező kommentje:
Általánosban próbálkoztam osztálytársnál, az nem jött össze és nagyon összetört, gimiben nem is mertem olyannál próbálkozni, akivel volt közös órám, mert nem akartam még a hátralévő négy évben. Egyetemen IT szakon nem sok csaj volt. Egyetem végére lettem ahhoz elég bátor, hogy idegeneket meg merjek szólítani, de ezután vidéki munkanélküli lettem, majd távmunkás, és emiatt nem volt lehetőségem ismerkedni. Majd mire lett bejárós munkám jött a COVID. Most másfél éve élek Budapesten, valamelyest javult a szociális életem. Gimiben volt csak pár barátom, illetve az utolsó vidéiki kollégáim voltak a barátaim, nincs sajnos széles szociális hálóm, de a készségeim sokat fejlődtek ezen a téren. Arra figyelek, hogy olyan lányra ne akaszkodjak rá, akinél látszik, hogy nem, vagy látszik, hogy teljesen elzárkózik a beszélgetéstől. De időnként pórbálkozom. Ami közösségekbe most eljárok, nincs sok új arc, és nem látok olyan szintű érdeklődést az itteni lányok, nők felől, hogy bárkinél bepróbálkozzak. Kellenének új arcok, és igen én szeretek próbálkozni az utcán, metrón, villamoson is.
2023. dec. 5. 10:42
 4/32 anonim ***** válasza:
59%

"szeretek próbálkozni az utcán, metrón, villamoson is"

És a nők is szeretik ezt tapasztalatod szerint? Vagy az kit érdekel?

2023. dec. 5. 10:46
 5/32 A kérdező kommentje:

Ha a köszönésemre nem reagál, ha látom, hogy nem akar beszélgetni, miután megpróbáltam, akkor nem erőltetem tovább.

Fontos a konszenzuaitás, ezzel egyetértek.

De mi van, ha épp a következő sikerül?

Illetve, mert van, akinek nem tetszek, ne próbálkozzak sehol?

Nőként meg lehet mondani, hogy nem, és el van intézve minden.

Ne már, hogy ebbe bele kelljen nőként halni, hogy nemet kell mondani.

2023. dec. 5. 10:52
 6/32 anonim ***** válasza:
51%

Áh, kezd lehullni a kedvesség leple.

Neked sem kell belehalni abba, hogy ne zaklass nőket a buszon.

2023. dec. 5. 10:54
 7/32 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek, hogy frusztrált vagyok, és nem a legkedvesebben reagáltam. Nem szeretnék az a férfi lenni, aki a szobájában várja a sültgalambot, és panaszkodik, hogy nincs párja, én szeretnék tenni érte, és szeretném folyamatosan fejleszteni a módszereimet. Azt gondolom, hogy az a zaklatás, ha tovább próbálkozom az elutasítás után, az nem, hogy egyáltalán próbálkozom. Együttérzek azokkal a nőkkel, akik nem akarnak velem ismerkedni, de reménykedem, hogy olyannal találkozom, aki szeretne. Mégis mi lenne jobb megoldás, ha az ismeretségi körömben nincs új jelölt? Akkor hagyjam inkább az egészet a fenébe?
2023. dec. 5. 10:59
 8/32 anonim ***** válasza:
58%

Navárjunk

Most arról beszélsz, hogy tök ismereltenül elutasítanak.

Te tök simeretlenül randit kérsz nőktől?:D

2023. dec. 5. 10:59
 9/32 A kérdező kommentje:

Addig nem jut el a beszélgetés. Az lenne a cél, hogy kontaktot cseréljünk, ha jól érezzük magunkat a beszélgetés közben, és később legyen randi meghívás.

De ismerősök is ugyanígy elutasítanak, általában.

2023. dec. 5. 11:03
 10/32 anonim ***** válasza:
69%

Éld az életed. Ez a megoldás. Ne úgy tekints minden csinosvékony nőre a környezetedben, mint bérgyilkos a célpontra.

Buszon senki nem fog neked igent mondani. Ismeretlenül randit kérni egy nőtől egy olyan helyen, ahol nem tud azonnal lelépni és utána figyelheti, hogy követed-e nem vall se értelmi, se érzelmi intelligenciára.

2023. dec. 5. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!