Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy valaki szűz - azaz szexuálisan érintetlen - 25-30 év feletti életkorban? Mi a különbség nők és férfiak tekintetében?
"Viszont én sok olyan srácot is ismerek, akik szintén nem kigyúrtak, nem magasak, teljesen átlagosak, vagy kicsit csúnyán fogalmazva, de első ránézésre végképp nem a nők esete, de mégis szép párjuk van, valakinek már elég régóta."
Ők minden bizonnyal jól néznek ki, csak az agyad próbálja validálni az a képzetet, hogy a világ igazságos.
Szívesen látnék képeket ezekről a férfiakról.
Kedves 79-es. Vagy bejön a nőknek az adott illető, vagy nem. A többi mellé beszélés. Tipikusan a "nincs időm" duma = nem akarok időt szánni rá. (mindenre van idő, amire akarják, hogy legyen)
Tehát ha kiragadnak (mert azt teszik) valami tulajdonságot, amire ránkenhetik, a miért nem-et, az azt jelenti, hogy nem jössz be. Nem mondják el a valós okot, hanem csúsztatnak. Nem tetszik az öltözködési stílusod! Kamu! Mi köze annak a párkapcsolathoz? Zavar, hogy bal kezes vagy! (hogy-hogynem akihez vonzódik, annál "valamiért" nem zavarja) Nem tetszik a nevetésed, nem jó a humorod, túl ilyen vagy, túl olyan vagy = ezek mind kifogások, mert VALÓJÁBAN nem akar téged, de nem ezek miatt, hanem mert a külsőd nem vonzó neki.
Ilyenkor mindig be szoktam vetni a csoda fegyverem ellenük, és azonnal kapitulálnak, mert a hülyeség védhetetlen.
Sejtettem, hogy nem vagy képes a logikus gondolkodásra. És még igazolod is....
Segítek:
elküld téged a csaj a vérbe, mert fehér póló van rajtad. a másik fickón is fehér póló van, de őt nem küldi el. NYILVÁNVALÓ, h a fehér póló viseletére csak rá lett kenve a duma. (mert akkor a másikat is el kellett volna ugyanezen okból küldenie)
Állhat akármilyen szarul, mindkét esetben lényegtelen.
Ha kellek neki, mindegy h van rajtam a póló. Ha nem kellek neki, akkor is mindegy hogy áll rajtam.
A párkapcsolat alapja a jó külső általi vonzalom és nem öltözködés alapú. EZÉRT KAMU az ehhez hasonló duma.
Életem szerelme is elődta a szar dumát, hogy nem akar kapcsolatot, mert csalódása volt múltban. Pár héttel később összejött a jelenlegi párjával.... (neki miért nem mondta ugyanazt mint nekem?)
Előadta azt is (hívő lányként) hogy én nem az ő gyülekezetéhez tartozom, DE összejött egy nem hívővel!
Ordító kamu dumák ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!