Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy valaki szűz - azaz szexuálisan
érintetlen - 25-30 év feletti életkorban? Mi a
különbség nők és férfiak tekintetében?
31😂 Hidd el nem ez az oka, ha egy nő sem akar veled lenni.
Az én férjem anno majdnem 21 évesen az anyukájával és a tesójával élt, nem volt jogsija( most sincs) és autója sem nyilván, mégis kellett. 😀
És Ő költözött hozzám amikor 1 évesek lettünk.
Ha nem kellesz senkinek, akkor ott más a probléma, gyanítom sugárzik rólad az önsajnálat például, ami igencsak taszító!
2024. febr. 8. 18:58
Nem kedves előző, azért nem kell senkinek aki nem kell, mert a külseje nem vonzó. Minden más csak belemagyarázás.
2024. febr. 8. 19:56
42: Én is annyi ilyen sztorit hallottam, hogy X Y milyen nyomorék faszi, mégis lett párja. Aztán amikor FB-on megnéztem egy-két ilyen férfit, azért láttam, hogy mégiscsak egy magas vagy helyes, izmos, jó kinézetű férfiról van szó. Az igazság az, hogy a "nyomi, akinek lett párja" az a jó kinéztű férfiak alsó kategóriája. Amikor a nők férfiakról beszélnek, akkor azokra és csakis azokra gondolnak, akik valamennyire bejönnek nekik.
2024. febr. 9. 15:38
2024. febr. 9. 15:47
Ugyan én az általad írt kornál korábban, 23 évesen voltam nővel először, de ez is későnek számít ma is és akkor is az volt, amikor ebben a korban voltam. Az oka egyértelműen a balf@szságom volt. Nem voltam visszahúzódó, könnyen és szívesen komunikáltam a lányokkal, ők is velem és ráadásul sok szép lány volt körülöttem. Egész egyszerűen ostoba és ügyetlen módon kihagytam a lehetőségek egész sorát.
2024. febr. 9. 16:34
45: oké, de nem mindenkit vesznek körbe szép lányok, sőt semmilyenek. Beszarok, milyen kognitív disszonancia jellemzi ezt az egész témát.
2024. febr. 9. 16:42
Kedves előző, azért mert rendszeresen összekeverik az okot és az okozatot.
2024. febr. 9. 16:45
47. Egyszerűen csak arról van szó, hogy sokféle oka lehet annak, hogy valaki későn kezdi a szexuális életet.
2024. febr. 9. 16:55
Lehet, de többnyire az az ok, hogy a másik nem nem engedi közel magához.
2024. febr. 9. 17:02
48: valóban ezerféle oka lehet, ez igaz. De amikor 1000-ből 950 esetben a kinézet az oka, akkor nyugodtan általánosíthatunk.
A vicc az egészben az, hogy a nők jellemzően azért szívják mellere az ilyen kijelentéseket, mert ők a férfiak bizonyos százalékát (úgy 70) észre sem veszik kb. 35 éves korukig (mármint a nők 35 után kezdik belátni, hogy a szőke herceg nem jön).
És mivel ezekről a férfiakról nem vesznek tudomást, így tökre az az illúzió él bennük, hogy az összes pasinak esélyt adnak, pedig nem.
2024. febr. 9. 17:45
Kapcsolódó kérdések: