Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy valaki szűz - azaz szexuálisan érintetlen - 25-30 év feletti életkorban? Mi a különbség nők és férfiak tekintetében?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válasza érdekelne, akiknek közvetlen környezetükben van ilyen személy?

2023. nov. 20. 17:34
 61/91 anonim ***** válasza:
55%
Én nem beszélek a nőkkel ilyenről, ne beszélj többes számban.
2024. febr. 9. 18:56
 62/91 Barito ***** válasza:
34%
Kedves 60-as. Számtalanszor megkérdeztem, és beszéltünk arról, ki a vonzó (és miért) számukra. Hülyeségeket mondtak, és le is buktak.
2024. febr. 9. 18:57
 63/91 anonim ***** válasza:
65%
Annyit még hozzáteszek, hogy tapasztalataim szerint a lányoknál azok kerülnek a barát zónába, akik nem tökös férfiként viszonyulnak hozzájuk. Ahogy korábban céloztam rá, magam is elkövettem ezt a hibát, tehát tudom miről beszélek.Udvarolni kell, randira kell hívni a kiszemelt lányt és egyértelművé kell tenni, hogy nem barátkozni akartok, hanem párkapcsolatot. Aki erre nem vevő, attól tovább kell állni, nem barátkozni, mert akkor a többi sem fog komolyan venni. Férfinak alapvetően férfi a barátja, a nőkkel nem barátkozni kell. Többek között itt rontjátok el valószínűleg.
2024. febr. 9. 19:05
 64/91 anonim ***** válasza:
100%
Azt is fel kell tudni mérni, hogy kinék van esélye az embernek. Nem tesz jót az önbizalomnak olyanokkal próbálkozni, akik nem mutatnak nyitottságot felétek, mert az az udvarlás valószínű, sikertelen lesz.
2024. febr. 9. 19:10
 65/91 Barito ***** válasza:
46%

64-es: elismerem.

63-as: nem teljesen így van. ha bejössz a csajnak, bátorít. akkor "cuki" a bénázásod. ha a vonzalom szemüvegén keresztül néz téged, másmilyennek lát, mintha nem jönnél be neki.

2024. febr. 9. 19:20
 66/91 Barito ***** válasza:
51%

Azok kerülnek barát zónába akik nem jönnek be nekik, de mint embert kedvelik.

Az udvarlás TOLAKODÁS ha nem jössz be neki. Az udvarlás nem szent grál.

2024. febr. 9. 19:21
 67/91 anonim ***** válasza:
92%
66. Az udvarlás fogadtatásán keresztül mérheted le, hogy mire számíthatsz, és az udvarlásnak igenis határozottnak és egyértelműnek kell lennie. 20 évesen jóformán első látásra beleszerettem egy gyönyörű és bájos évfolyamtársnőmbe,de ahelyett, hogy határozottan randira hívtam volna, csak beszélgettem vele és kedveskedtem neki. Aztán persze jött egy nálam tapasztaltabb és tökösebb csávó, aki a tettek mezejére lépett és megszerezte. Azt persze tudtam, hogy megtartani hosszú távon nem fogja tudni, mert nyilvánvaló volt, hogy lelkileg nem illenek össze. Ebben bízva vártam egy évet, miközben két csinos és kedves lány közeledési szándékát negligáltam (én marha). Azzal mentegettem magamat önmagam előtt, hogy én ebbe a lányba vagyok szerelmes - ami igaz is volt- csak reménytelenül. Egy év eltelltével szakítottak is, ahogy reméltem, velem a lány azonnal közölte is ezt. Itt következett az újabb hülyeségem, hogy arra gondoltam, várok egy kicsit, ne egyik kapcsolatból ugorjon a másikba. Ő azonban nem így gondolta, és mivel megint nem léptem, összejött valaki mással. Ezen a ponton aztán én is ézheztértem, és bár megmaradt köztünk a jó viszony, más lánynak kezdtem udvarolni, sikeresen. Ebből számomra az a tanulság, hogy nem kell túlgondolni, hanem férfias határozottsággal lépni kell, mert a nők többségének ez jön be.
2024. febr. 9. 21:44
 68/91 anonim ***** válasza:
100%
67. Ez forditva is igaz.. ha sokaig var a nő lehet az a hajo mar nem lesz a kikotoben ..
2024. febr. 9. 22:04
 69/91 anonim ***** válasza:
A 45 ös válaszoló nagyon jól leírta. Nagyjából ez így igaz rám is és talán még másokra is. Az 50 es válaszadó is nagyon jól megfogalmazta a " helyzetet" , mert ebben is van igazság.
2024. febr. 10. 12:37
 70/91 anonim ***** válasza:
0%

Én 23 éves koromig voltam. Egyszerűen nem érdekelt azt egész. Volt jobb dolgom is. Legyünk túl ezen is alapon kerestem valakit.

29N

2024. febr. 16. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!