Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy valaki szűz - azaz szexuálisan érintetlen - 25-30 év feletti életkorban? Mi a különbség nők és férfiak tekintetében?
Tavalyig nem mertem az utcára kilépni annyira pánikbeteg voltam. Ezt azóta kiküszöböltük, de nyilván a tíz év lemaradást be kell hozni lassanként. Az a baj hogy élőben nem merek leszólítani senkit, társkeresőre meg hiába vagyok felregisztrálva, vagy nem komoly kapcsolatot keres, vagy nem reagál, akárkivel meg nem akarok túllendülni rajta csak hogy elmondhassam hogy már nem vagyok az.
Kíváncsi vagyok hogy ha egy év mulva visszanézek erre a válaszomra, milyen konzekvenciát vonoke belőle :D
Férfi vagyok, 29évesen vesztettem el.
Az okok egyszerűek, mindig is reménytelen szerelmes típus voltam, aki az aktuális álom istennőn nagyon nehezen tettem túl magam, hagytam kihasználni magam, loholtam utánuk mint egy pincsikutya és soha nem vettem észre, hogy ebből nem lesz semmi…
16-29éves korom közt 3ilyen hölgyemény volt, az utolsóval jártunk fél évet 21 éves koromban, utána szakított velem a legjobb haveromért, ekkor ahelyett, hogy én marha megsértődtem volna egy életre mindkettőre, utána 8éven át lestem minden kívánságát, nem engedtem el, loholtam utána és álmodoztam, hogy majd újra összejövünk.
Feleségem az ő legjobb barátnője volt, és 29éves koromban, mikor ő 32vokt és szetetett volna megállapodni, akkor kezdett el csaj letére csapni nekem a szelet, mert mindig irigyelte barátnőjét, hogy egy ilyen hűséges kis pincsikutyája van… amúgy ő nem szereti ha így hívom magam. Azt mondja sokkal többre kéne becsülnöm magam :)
A nővérem szűz, és úgy néz ki az is marad. 42 éves egyébként. Soha nem volt semmilyen párkapcsolata, nem akart sem házasságot, sem kapcsolatot.
Sosem beszéltünk okokról, ez a magánügye. szerintem szimplán aszexuális. Más oka nem nagyon lehet, Mivel amúgy abszolut normális személyisége van,és külsőre is szép arcú, csinos alakja van stb. Több ismerős férfi is érdeklődött utána a 20as éveiben, de egyik sem érdekelte, nem ismerkedett/ randizott soha senkivel, nem érdeklik a párkapcsolatok. Mielőtt férjhez mentem még velük éltem otthon ( anyu és tesom), Ha egy filmet nèztünk együtt és erotikus jelenetet mutattak, ő inkább kiment a fürdőbe vagy a konyhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!