Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy valaki szűz - azaz szexuálisan érintetlen - 25-30 év feletti életkorban? Mi a különbség nők és férfiak tekintetében?
100%-ban egyetértek veled, kedves előző. Csak az a férfi a szemükben aki bejön nekik.
Hogy-hogynem én mindig (csak) rendes, tisztességes, becsületes EMBER voltam számukra.
Kedves előző! Sok lány barátom van, kedvelnek, jó fejnek, normálisnak tartanak. Nem hinném, hogy ez csak hivatalos duma lenne részükről, és a valós véleményük más lenne, mert akkor nem lennénk jó viszonyban, és kilóméteres távolságot tartanának tőlem. Kirándulunk, étterembe megyünk stb... tehát nem gondolnám, h csak színjátékot adnának elő, h jó fejnek tartanak, de közben azt gondolják fax vok.
Bíztatnak, h ne adjam fel. S mivel vagyunk olyan viszonyban, h bizalmasan és mélyebb dolgokról beszéljünk, elmondták, egymástól függetlenül, egymást nem ismerve, hogy nem vagyok vonzó "férfi", de remek barát vagyok.
Nos, mivel nincs senki aki máshogy viszonyulna hozzám, adódik a következtetés, h a külsőm az oka.
Azzal magyarázzuk, hogy azért nem mindegy, hogy egy a tinder előtti korszakban összejött házaspárról beszélünk, akik még emelett kis településen élnek, vagy egy fiatal házaspárról/"komoly" kapcsolatban élőkről, akik mellesleg nagyvárosban is élnek.
A legtöbb ilyen sikersztori (valóban csúnya pasi vállalható barátnő/feleség) nagyon ritka, viszont csak ezt a túlélői torzítást erősíti (ha nekem sikerült 1000-ből 1 emberként, akkor másnak is sikerülnie kell), ami káros a többi férfira nézve. Ehhez hozzájön a hollywoodi filmek és szerelmes regények cselekménye, azaz a csúnya nyomi faszi lesz majd a végén a befutó. Aha persze.
A legtöbb ilyen csúnya pasi - átlagosan bájos nő sztori mögött az igazság az, hogy a tag vagy nagyon jól néz ki, vagy magas (vagy mindkettő), de ezt magáról vagy nem tudja, vagy nem akarja megállapítani.
Egyszerűen általános trend, hogy a nők 80 százaléka a férfiak 20 százalékát tekinti csak férfinak. A maradék 80 csak B és C terv, jelentős szabályokkal és előírásokkal egy kapcsolatban/házasságban, azzal a folyamatos veszéllyel, hogy a női fél bármelyik percben dobbanthat.
Ami pedig a személyiséget illeti, hát ha neked egy objektív, torzításoktól mentes megfigyelés egy személyiséget jelöl, akkor egészségedre.
Az előzőnek igaza van teljesen. Egy adott ember esete semmit nem bizonyít. Svájci Néger felemel 150 kilót, akkor mindenki fel tudja emelni? Ha neki összejött Havilúd, akkor mindenki másnak is?
A nők hazudozásait nagyon könnyű lebuktatni. Van erre egy "csodafegyverem", eddig mindenki kapitulált, ha bevetettem ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!