Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a szûz nôk akik úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a szûz nôk akik úgy érzik túl sokàig ôrizgették érintetlenségüket, az idô múlàsàval egyre inkàbb féltek az elsô szextôl?

Figyelt kérdés
Mi az oka annak, hogy szûzek maradtatok?

2020. aug. 3. 07:58
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Én húsz éves koromig voltam szűz egyszerűen azért, mert nem találtam olyan srácot, akivel kölcsönösen vonzónak találtuk volna egymást és el tudtam volna képzelni egy kapcsolatot. Olyannal pedig miért feküdtem volna le, akibe nem vagyok szerelmes?

Nem féltem, épp ellenkezőleg, kifejezetten vártam már csak kíváncsiság végett.

21/L

2020. aug. 3. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig szűz vagyok, bár nem érzem úgy hogy kifutottam volna az időből. Tiniként a sok hamis információ (nagyon fájni fog, sosem kaphatod vissza, nem kívánt terhesség, nemi betegségek stb) miatt, amivel az iskolai felvilágosító órákon frusztráltak minket még egyértelműen negatív, veszélyes, fájdalmas dolognak tartottam a szexet, a gondolatától is rosszul voltam. Azóta anatómiai és élettani ismeretekkel felszerelkezve, valódi nők valódi tapasztalatait hallva abszolút nem félek. Azért vagyok szűz, mert nehezemre esik olyan mélységű kapcsolatot kialakítanom férfiakkal (vagy nőkkel), hogy egyáltalán felmerüljön, hogy szexeljünk.
2020. aug. 3. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Ah, ez az "őrizgeti az érintetlenségét" annyira nyál.

Először csak nem érdekelt a szex. Tiniként nem értettem a barátnőimet sem, olyan unalmasnak tűntek a pasijaik. Barátkoztam fiúkkal, sőt, több fiúbarátom volt, mint lány, de szexelni velük? Nem.

Aztán ahogy kikerültem a suliból elkezdtem elhízni. Nagyon kövér lettem. Le tudtam fogyni, de mindig visszaszedtem. Pszichológushoz mentem, hogy miért. Azt hittem, csak gyenge vagyok, lusta, ilyesmi. Amikor kövér voltam, értelemszerűen nem ismerkedtem, nem akartam, hogy meztelenül lássanak, és ilyenkor már tetszettek a férfiak, de nem az, aki illett hozzám külsőre, hanem az, aki nem. Így szuper mentség volt az, hogy azért nincs kapcsolatom, mert helyes férfit nem kapok, csúnya meg nem kell, hát maradhatok egyedül.

Közben egy véletlen folytán kiderítettük a pszichológussal, hogy pont azért maradok kövér, mert azt akarom, hogy ne lássanak szexuálisan vonzónak.

Most már lefogytam, és bejött az, ami az egész alatt jelen volt: hogy rettegek a terhességtől. Nem tudom, hogy védekezés mellett is hogy képesek a nők nem azon görcsölni, hogy akkor esnek teherbe. Nekem ez olyan stressz lenne, hogy havonta le kéne szedálni, ha késik a mensim. Úgyhogy nem is akarok szexelni.

2020. aug. 3. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
9%

Szia,

Hallgass a lelkiismeretedre és az őrangyalodra... Keress valami helyes, jó dolgot.. Ami ott belül nyugalmat ad és elvisz a szeretethez és a Teremtőhöz..

„Ha olyanok volnának is bűneitek, mint a skarlát, fehérek lesznek, mint a hó; és ha olyan vörösek is, mint a bíbor, olyanok lesznek, mint a gyapjú.' .. Izajás 1:18

2020. aug. 3. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es válasz tökéletes !
2020. aug. 4. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!