Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy valaki szűz - azaz szexuálisan érintetlen - 25-30 év feletti életkorban? Mi a különbség nők és férfiak tekintetében?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válasza érdekelne, akiknek közvetlen környezetükben van ilyen személy?

2023. nov. 20. 17:34
 11/91 NTBS ***** válasza:
77%
Van olyan, akit a szex nem nagyon érdekel. Én ilyet ismerek.
2023. dec. 1. 13:35
 12/91 anonim ***** válasza:
92%

Én ilyen vagyok.

Falun élek,megfelelő partner ha lett is volna,messze lakott.

Én is valahogy túl intimnek tartottam,nem nekem való szerintem. Legalábbis nagyon-nagyon kellene hozzá a megfelelő partner. 24/N

2023. dec. 1. 22:20
 13/91 anonim ***** válasza:
93%
Erre nem lehet választ adni mert az egyén helyzetétől függ hogy miért alakult úgy az élete. Ez kb olyan mint ha azt kérdeznénk hogy valakinek miért nincs jogsija 25 évesen.
2023. dec. 2. 11:55
 14/91 anonim ***** válasza:
98%

Van egy egyetemről egy haverom 24 éves f

Igazából nem is tagadja, többször elmondta,hogy ő szűz.

Mikor előkerül a téma a nőkről,viccelődik is a szüzességével.

Igazából nem tudom miért szűz még,szoktam látni lányokkal beszélgetni

( tehát nem fél tőlük)

Egyetem mellett dolgozik, albérletet tart fel.

Egy átlag srác,nem sportos az igaz,de nem mondanám kövérnek.

Talán csak túl magasak az igényei nők terén.

Buliban pedig nem tud csajozni,láttam mindig KO-ra issza magát.

2023. dec. 2. 13:37
 15/91 anonim ***** válasza:
91%
14: Semmi köze ahhoz, hogy beszélgetsz e csajokkal egyetemen. Nekem is voltak mindig csajismerősök dumálgatni, "lógni", de mivel gépészmérnöki karon volt 30 nő meg 300 férfi, nem igazán számított.
2023. dec. 2. 18:12
 16/91 anonim ***** válasza:
90%
Elb@$zott családi háttér,nulla szocializáció,szorongás minden nagyobb közösségben,10 év lemaradás az élet minden területén a kortársakkal szemben, iskolai,munkahelyi bullying,velemszületett betegség.
2023. dec. 9. 13:22
 17/91 anonim ***** válasza:
87%
Aszexuális, vagy nálam például nagyon elhúztam a "megfelelő partner" keresését. Szerelmes akartam lenni abba, akivel elveszítem, de nem voltam sose szerelmes... Csúnya se vagyok, sokszor bepróbálkoztak férfiak. Ma már bánom, hogy eddig elhúztam, és nem éltem ki magam. Félénk is vagyok szexuálisan, nehezen bízok meg az emberekben, stb.
2023. dec. 16. 20:32
 18/91 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a családban mindenki úgy viselkedett, mintha nem létezne szexualitás. A nagyszüleimmel meg anyámmal nőttem fel. Senki soha nem mondott egy bókot, nem puszilta, ölelte, táncoltatta meg a másikat. Szerintem én gyerekként ezt tekintettem normának, és a saját szexuális késztetéseimet abnormálisnak, ezért ezeket elfojtottam, szégyelltem, az volt a fejemben, hogy a másiknak ezzel ártok. Ezért képtelen voltam a lányokhoz közelíteni, illetve a lányok közeledését lereagálni. Pokoli volt, valahogy mégis azt hittem, hogy más biztos bátrabb és én meg megérdemlem. 24 éves koromban, egy barátom játszott ki egy lányt a javamra, így sikerült az első párkapcsolat. Addigra már beletörődtem, hogy nekem önállóan nem lehetséges. 50f
2023. dec. 17. 14:03
 19/91 anonim ***** válasza:
90%
25 éves szűz nő vagyok. Az oka ,hogy nem találtam még meg azt a személyt akivel elakarom veszteni. Nyálasan hangzik de nem olyannal akarom elveszteni(lett volna erre lehetőségem nem egyszer) akinek csak egy strigula lennék a listáján. Nem vagyok aszexuális se szent fazék aki a házasságig vár vele ,de így alakult az élet, már nem görcsölök ezen ,majd elvesztem ha itt lesz az ideje a megfelelő személyel;)
2023. dec. 17. 15:13
 20/91 anonim ***** válasza:
17. Aszexualisan kise tudod elni magad..
2023. dec. 29. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!