Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy valaki szűz - azaz szexuálisan érintetlen - 25-30 év feletti életkorban? Mi a különbség nők és férfiak tekintetében?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válasza érdekelne, akiknek közvetlen környezetükben van ilyen személy?2023. nov. 20. 17:34
1/91 anonim válasza:
Pont elég ha a személy túlsúlyos férfiként , de neki az átlag testalkatú nők vonzóak. Azaz mindenki elutasította akinél kövéren be próbálkozott.
2/91 anonim válasza:
Nekem egy ötvenes ismerős van, nagyon falun lakik és van egy sok éve rászoruló apja, aki nem tudná magát egyedül fenttartani, illetve ugye aluliskolázottság, rosszabb munkalehetőségek. Szegény így fog meghalni. Prostihoz sem tud menni, falun fél, hogy kiderülne.
3/91 anonim válasza:
25 felett voltam szűz, nő vagyok, egyszerűen túl intimnek tartottam - és tartom ma is - a szexet. Olyan dolognak tűnt, amit mások csinálnak, nem én. Elméletben jó volt, de elméletben csak rólam szólt. Gyakorlatban... kipróbáltam, nem nekem való.
4/91 anonim válasza:
Nincs szociális élete, magasak az elvárásai, nem kommunikatív.
5/91 anonim válasza:
Gyerekkori tragédia fel nem dolgozása + pasizásmentes élet + később első pasival nem sikerült elvesztenie (valahogy nem talált be), azóta nem tudom, mi van, de elképzelhető, hogy semmi.
7/91 anonim válasza:
28 vagyok, egyszerűen csak válogatós vagyok.
Szexi/ Magabizos nő, nincsenek fóbiáim vagy ilyesmi.
8/91 anonim válasza:
Lakhat faluban,ahol nincs sok ismerkedési lehetőség vagy lehet csóró és szégyelheti.
Nekem például az utóbbi volt. Volt az életem folyamán pár lány akinek tetszettem,de mindig valahogy sikerült elszabotálnom magam, vagy inkább már az elején lebeszéltem magam róla,hogy nekem úgy sincs értelme kapcsolatot kezdenem valakivel.
Mondjuk én 23 voltam,amikor elvesztettem.
A mezei dugás soha nem vonzott így,hogy szórakozóhelyen összeszedek valakit,hanem inkább kapcsolatra vágytam.
33/F
9/91 anonim válasza:
Hallgatag voltam, "nerd", és csóró. Kinézetemmel szerintem nem volt gond, kisportolt voltam, de semmi "kiállásom", önbizalmam nem volt mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!