Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél sikeres/népszerű férfiak! Nektek mekkora?
Az a titok, hogy valaki fejlődik. Leírta neked. De más is.
Ha nem fogalmazol egyértelműen, akkor nem fogják megérteni, hogy mit is akarsz.
Akinek van önbizalma az nem a farka miatt siránkozik, hanem csajozik. És ahogy korábban szerintem ő írta le, nem a farok méret miatt nincs önbizalmatok. De ti úgysem akartok fejlődni!
Úgyhogy nektek mindegy is.
Jéééé egyik sem azt írta, hogy a nagy farok miatt. :D :D :D
Most majd kitaláljátok, hogy nem is nők szóltak hozzá :D :D :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
44F
114/115 A kérdező kommentje:
Valamiért mégis csajozási gondjaid vannak. Nem kicsik.
Attól, hogy kigyúrod magad, meg olvasott vagy még nem feltétlen lesz önbizalmad.
Én mindenhová oda írom, hogy 44F. Ahol nincs az nem én vagyok, ennyi. Nem kell összekeverni minket!
Ha már annyit olvasol, akkor ajánlottak neked könyveket. Talán érdemes lenne azokat is elolvasni.
44F
Mondjuk azt sem értem hogy miért vagyunk szerinted szexistenek... Egyikünk sem állította ezt. (A swingeres voltam, ezentúl csak 35F)
35F
Akkor bocsánot. Ez esetben a 106-os kommentem a #113-ról szólt.
81-es és 85-ös kommentek.
105! Bámulatosan ostoba vagy, ez elég egyértelmű, milliószor leírom, hogy DE A FARKAM KIS MÉRETE MIATT NEM PRÓBÁLKOZOM, de te ezt nem hiszed el, hát gratulálok. Most komolyan küldjek neked dickpicket te lúzer, hogy elhidd végre? 😂
Mi ebben az olyan nehéz felfogni, mikor középsulis korában az ember meglátja, hogy a többieknek milyen farok indái vannak, meg neki mi az a valami, ami a lába közt van, meg tanul egy kis anatómiát, meg beszélget nőkkel, annak nagyon egyszerűen összeáll a kép, hogy itt nem rúgsz labdába.
Akkor meg? Miért nem érted ezt meg?
117-118
Na itt mutatkozik meg a durva frusztráció és kisebbségi komplexus. Csak ti ezt a farkatokra fogjátok. De akinek van önbizalma az nem foglalkozik ezzel. Nektek egyértelműen nincs. De az helyett, hogy ezen dolgoznátok, hogy legyen, inkább siránkoztok meg panaszkodtok.
Majd egyszer talán felnőttök ti is. Ha nem, akkor nézzétek a 40 éves szűz filmet! :D :D
119! Tök jó, hogy leírom, hogy mi okozza a frusztrációmat, de nem hiszed el! Innen kezdve veled nem lehet mit kezdeni.
Hogy ne legyen kisebbségi komplexusom meg ne legyek frusztrált, ha egyszer 2-3 centin múlik minden? Ennyi hiányzik onnan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!