Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált, gyerekes 30-as nők miért ilyen népszerűek a sikeres férfiak körében?
Egyetlen olyan 30-as gyerekes elvált nő ismerősöm sincs, pedig jó pár van(!), akinek ne sikerült volna a válás után (vagy már előtte) rekord idő alatt bepalizni egy nagyon jóképű, komoly szándékú(!), jól szituált, tehetős férfit második férjnek/élettársnak.
Én 29 éves vagyok, hajadon, nincs gyermekem, egyedülállóként komoly szándékú férfival soha, valamiért a sors SOHA nem hoz össze..
Mit csinálnak ők másképp?
#3: "mert az az almom hogy felneveljem masnak a fattyat"
A te fattyad meg más neveli.
Bocs, de nekem nem kellene gyerekes férfi. Ha 30 felett lennék és már nekem is lenne, az más, de egyelőre nem. Úgy csináltok, mintha a pasiknál nem számítana, hogy van-e már gyereke, pedig számít. A gyerekesek inkább keresik egymás társaságát, mert már túl vannak a családalapításon.
Neked a bankszámla telítettsége egyenese arányos a komoly szándékkal.
A gyermekes anya a szívével választ.
Nem tudom a kérdésedre a választ, mivel az általad említett csoportba tartozom és már 3 éve nincs senkim.
Abból a néhány olyan ismerősödből szerintem kár levonnod ilyen következtetést. Felesleges irigykedned rájuk, mert hidd el, neked lesz a jobb a végén, ha magaddal foglalkozol helyettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!