Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogy lehet megélni, illetve túlélni azt, hogy nem vagy sikeres a nőknél?
28 évesen nem volt még barátnőm, valahogy nem tudok ismerkedni, pedig próbáltam sokmindent.
Nagyon rossz így élni, hogy látom milyen jó csajok vannak mindenféle, főleg nyáron, lengébb öltözetben és tudom, hogy esélytelen összejönnöm még csak hasonlóval is. Más fiataloknak pedig olyan könnyen megy, havonta más barátnőjük van...
Nő nélkül nincs mit élvezni
Az elgondolás is abszurd
Jó, sikertelen nőként sem sokkal jobb a helyzet
Talan annyival hogy dugasra még találhatsz valakit néha, úgy meg azért ki lehet bírni
Na azért nem egészen kérdező!
Bármikor talalhatsz magadnak egy prostit, és az is dugás, futó kaland ha úgy tetszik.
Nem pótolja azt ami az életünkből hiányzik, de könyörtelenül megdönti a "tehetetlenséget", mert ez az opció nyitott bármelyik férfi számára
"Bármikor talalhatsz magadnak egy prostit, és az is dugás, futó kaland ha úgy tetszik."
Utána meg elolvassa itt a gyakorin pl a tegnapi válaszokat, hogy mennyire gáz a prostizás. És megjobban elmegy a kedve. Tudom, ismerős érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!