Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél sikeres/népszerű férfiak! Nektek mekkora?
13 cm. 10 aktusból 8x szokott lenni a nőnek is orgazmusa legalább egyszer.
Híre megy? Te hol élsz? Olyannal ne ismerkedj, aki mások farkáról meg intim dolgairól pletykát külsősöknek. Az ilyeneket ki kell offolni, akármit is kínálnak, mert csak arra lesznek jók, hogy minden szaron problémázzanak.
Jah, illetve ismerkedéskor nem lóbálom a p*csömet mások arca előtt és nem is beszélek róla. Majd megtudja, ha levette rólam az alsógatyát is.
Nagoyn fura helyen élhesz, ha a nők valami titkos hálózaton belül megosztják kinek mekkora a farka stb..:D
Nekem nincs 15 centis, inkább 12-13 aztán mégis oda voltak érte a nők. Az más kérdés, hogy a hozzá tartozó testileg nem vonzó, lelkileg torzult férfiért már nem annyira.
Ezt a híre megy dolgot én sem értem, voltál te mát valaha a lakáson kívül?
Híre megy? Ember! Ne a 7. B-t akard már levarrni :D
Felnőtt nőknél nem megy híre, max legjobb barátnőnek elmondja. De neked az lenne alapból a terved hogy ha van egy csaj akit végre megdugsz, akkor annak a hugát, anyját, barátnőjét, kiskutyáját, kollegináját is megdugod majd, meg úgy kb mindenkit akinek esetleg elmondhatja a dolgot?
Hányszor próbálkozol még be ezzel a 15 alatta mindenkinek kicsi hülyeséggel?
Mikor az átlag meg 13-14,és az átlagnak van felesége ,élettársa, szeretője stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!