Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél sikeres/népszerű férfiak! Nektek mekkora?
Köszi a választ.
A 37-től messze vagyok, az inceltől pedig még messzebb.
Köszi a választ.
Akkor hogy voltak oda a farkadért?
Az nem hülyeség, hanem tény. Az átlag 15cm.
A 17cm nem az átlag, hanem az ideális tartomány része.
Aranyos, de még senki nem undorodott tőlem. Sőt.
Milyen jó neked. Gondolom a ló is irigy rád.
Köszi a választ. A hosszabb általában vastagabb is.
Köszi a választ.
A magyar faszik híresen kisfarkúak. Elég sok külföldi nővel beszéltem aki itt tanult, dolgozott átmeneti idejig és megfordult bennük 1-2 magyar paripa.
Mindegyik azt mondta hogy kicsik voltak szőrösek, kicsi herével, lógó herével és erekciós problémával.
Az átlag amit mondtak az 9-11 centi között volt. 1-1 13 centis befigyelt, de ott pl. nem tudták erektált állapotban tartani.
Németországban ( ahonnan a legtöbb jött ), és Amerikában 15-20 között mozognak a farkak, tehát a magyarok alig érnek a közelükbe. Amit még mondtak hogy vékonyak is errefelé a farkak és semmit se éreztek belőlük.
Nekem nagy, velem elégedettek voltak.
37F 25cm
"Az átlag amit mondtak az 9-11 centi között volt. 1-1 13 centis befigyelt, de ott pl. nem tudták erektált állapotban tartani."
Hát nem tudom 😅 érdekes nekem ilyen kisméretű akinek nem állt végig és szőrös volt még nem volt 😄.
Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire számít kinek mekkora van.
Nekem ezzel az a problémám, hogy nem tudom eldönteni, hogy hordanom kellene- e egy centit, vagy vonalzót, és aktus előtt esetleg mérjem le, vagy simán csak kérdeztek rá?
Gőzöm sincs akikkel eddig volt szex, azoknak mekkora volt 🤷♀️
13?14?15?16?17?20?
Most mi lesz így velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!