Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél sikeres/népszerű férfiak! Nektek mekkora?
Kérdező:
Könyvek, bár nem tőlem kérted.
EMILY NAGOSKI - Úgy, ahogy vagy
Maurice Yaffé · Elizabeth Fenwick - A nemi öröm
Elisabeth Davis - A női vágy ritmusa
Michaela Riedl - Jóni-masszázs
És nem! Egyáltalán nem alap a figyelmesség! Ha ezt komolyan gondolod, akkor neked tényleg nem sok fogalmad lehet a legtöbb férfi, vagy akár sok nő szexuális működéséről.
Aki itt írta, hogy az ujjával elégíti ki a nőket, pont azért lehet ilyen sikeres, mert tudja, hogy mi kell a nőknek. És a legtöbb pasi nem figyelmes és nem érdekli őket a nő, csakis a saját önző mivoltuk a saját örömük a fontos a legtöbbjüknek.
Talán nem itt a GYK-n kéne tájékozódni ahol ki tudja, hogy ki ír. Ott van a FB ahol vannak erre nagyon jó csoportok és nem név nélküli trollokkal van tele.
De a kutatási eredményeket is el lehet olvasni amik szintén széles skálát vesznek alapul és nem pár GYK-s hozzászólást.
91 kár ez nekik. Úgysem olvassák el.
Azért nem vallják be, hogy szüzek, mert akkor egyből hiteltelenné válnának.
Mondjuk a fotelhuszár recskakirály sem jobb :D
92! Én azt nem értem, hogy ti -vagy te, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy egy ember ír több regisztrációról- miért bizonygatjátok ilyen kényszeresen, hogy mennyire értetek a szexhez? 🤔🤔 mert itt inkább ez a gyanús nekem. Általában az ír ilyet, akinek valamit NAGYON takargatnia kell...nem tán arról van szó, hogy negyvenakárhányévesen incelek vagy(tok) és ezért megy a bizonygatása annak, hogy mekkora szexkirályok vagy(tok)...
Bevallani úgyse fogod/fogjátok, nem igaz?
Én olyat sosem állítottam, hogy a szexet nem lehet könyvből vagy cikkekből tanulni. Sőt én másik helyen is ezt írtam, hogy puncit nyalni is egy cikkből tanultam meg. Az inceltől baromi messz állok. :D
Ne vetítsd ki másokra a saját problémádat!
A kérdésekre sosem adtok érdemi választ, mindig a másikra mutogattok, hogy a hiba bennük van, mindig erre tereltek, de az sosem fordult még elő, hogy elismertétek volna, hogy tanulnotok kellene meg segítségre lenne szükségetek.
Nektek nem a farkatok kicsi, hanem az önbecsülésetek, meg az önbizalmatok. A szexuális tudásotok kb nulla, bár ha valaki még szűz, akkor ez nem is csoda. De fejlődni és tanulni nem akartok csak rinyálni, hogy a csajok nem állnak szóba veletek.
44F
Most már nem a kommentek után. Nem véletlenül mondják, hogy a dicsekvés és a tudás fordítottan arányos.
Te vagy eltévedve. Szerinted csak te vagy figyelmes, stb. Mindenki szűz, csak te vagy szexisten :D Vicc. Neked vagy problémáid vannak vagy trollkodsz.
A 87-re nem adott válasz meg is mutatott mindent.
Jól írták egy másik kérdésednél. Reménytelenek vagytok. Tanulni fejlődni nem vagytok hajlandóak. Terelni azt igen, meg másra mutogatni azt tudtok.
Nem a farkatok kicsi, hanem az önbizalmatok, meg az önbecsülésetek!
Na további szép szűz életet!
44F
A 87-re nem adott válasz meg is mutatott mindent.
Ja igen, fentebb kaptál választ. Leírta neked a 91-es. Sőt már én is sok helyen, hogy tanulni kellene meg fejlődni, de azt nem akartok csak sírni meg rinyálni.
Nem nekem kell könyv. Azt csak azért írtam, mert aki ilyen szexisten, hogy 5x kielégíti a nőt még az első találkozás előtt, az írjon róla könyvet. A figyelmesség, odaadás minsen kicsit is normális embernek alap. Nekem is. Ha szerinted a többségnek nem az, az téged és a partnereidet minősíti. Én magamból indulok ki. Tudom, hogy sokaknak nem alap sajnos, de az annyit is ér.
Egyik mondatoddal ütöd a másikat! :D :D :D :D Fő a következetesség! :D
Annak aki szűz annak nem is kell könyv. :D
87:
"A figyelmesség, odaadás, stb full alap mindenkinek,"
99:
"Tudom, hogy sokaknak nem alap sajnos, de az annyit is ér."
Ha te ennyire jó lennél a szexben, mint ahogy állítod, akkor nem írogatnál ki naponta ilyen incel kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!