Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos/ átlagalatti nőknek miért kellenek 10/8as pasik?
Múlthét szombaton haveroméknál voltunk és otthon volt a tesója és annak barátnője is- Mindkét csaj full átlagos, nem mondanám őket szépnek vagy bármiben kiemelkedőnek (bennem pl egyik se ébreszt vonzalmat), egzisztenciájuk nulla, 26 évesek, keresetük középszerű alatt van (ilyen 350 nettó, az egyik rendőr, a másik valami coach).
Poénból lapozgatták a tindert és az átlagos csávókat instant kukázták, csak a jóképű, sportos csávókat húzták jobbra, illetve azokat akik jobbmódúnak tűntek.
Nyilván ennek a rétegnek nem ők kellenek, ezért van az egyik egyedül évek óta, a másikat meg csak kihasználják.
Később az este folyamán pedig elkezdtek panaszkodni hogy nincsenek normális csávók és őket mindenkit csak átveri. Én eközben azon gondolkodtam hogy ezek miért értékelik fel ennyire magukat? Nektek mi a véleményetek erről az effektusról? :D
Nem mondtam nekik semmi sértőt, mert nem akartam megbántani őket h nem a szinteteknek megfelelőt kerestek, mert jó ismerőseim.
43
Gondolom az 1940-es évek Németországában meg széttártad volna a karod, hogy kéremszépen, nemzeti szocializmus van...
Gyász...
Ennyi riposzt?
Gondolom töröltek egy korábbi választ, de túl ostoba vagy ahhoz, hogy ezt kilogikázd...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!