Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos/ átlagalatti nőknek miért kellenek 10/8as pasik?

Figyelt kérdés

Múlthét szombaton haveroméknál voltunk és otthon volt a tesója és annak barátnője is- Mindkét csaj full átlagos, nem mondanám őket szépnek vagy bármiben kiemelkedőnek (bennem pl egyik se ébreszt vonzalmat), egzisztenciájuk nulla, 26 évesek, keresetük középszerű alatt van (ilyen 350 nettó, az egyik rendőr, a másik valami coach).

Poénból lapozgatták a tindert és az átlagos csávókat instant kukázták, csak a jóképű, sportos csávókat húzták jobbra, illetve azokat akik jobbmódúnak tűntek.

Nyilván ennek a rétegnek nem ők kellenek, ezért van az egyik egyedül évek óta, a másikat meg csak kihasználják.

Később az este folyamán pedig elkezdtek panaszkodni hogy nincsenek normális csávók és őket mindenkit csak átveri. Én eközben azon gondolkodtam hogy ezek miért értékelik fel ennyire magukat? Nektek mi a véleményetek erről az effektusról? :D

Nem mondtam nekik semmi sértőt, mert nem akartam megbántani őket h nem a szinteteknek megfelelőt kerestek, mert jó ismerőseim.

2023. nov. 8. 17:28
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel a dolog akkor minek írsz? A te véleményed szerinted kit érdekel?
2023. nov. 8. 19:55
 32/48 anonim ***** válasza:
28%

"16 - Az 500e nettó azért elérhető ha képzed magad. Pl, közel 30 vagyok, most csinálom a mérnökit, van nyelvvizsgám , beszélem a nyelvet elég jól és egy csomó kiegészítő speciális szakmai papírom van. Nettó 570 a havi bérem, a diploma után mégtöbb lesz (nettó 1 misi akkor se lesz). Ha valaki jól akar keresni, akkor piacképes dolgot kell tanulni és kész. Ha jó vagy valamiben, azt megfogják fizetni. Tény h Mo.-n valóban 300e a mediánbér, ami szomorú"

Az a szomorú, hogy ennyi skillel csak 570 a nettód, holott csak a tekeréseddel meglenne az 1 misi futárként pesten. Ez alapján téged átvertek. 🤣

2023. nov. 8. 20:25
 33/48 A kérdező kommentje:

Jajaja, nem mintha nem halt volna meg a futárkodás miután kivégeztek a KATAt, teljesen jogosan.

Egyébként ja, nem valami nagy bér, de a tiedtol biztosan nagyobb. 😂

2023. nov. 8. 20:36
 34/48 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés kb szóról-szóra volt tegnap is, (csak gondolom törölték, mert már nem találom..) minek teszed fel újra??
2023. nov. 8. 21:41
 35/48 anonim ***** válasza:

#33. Valóban nagyobb, csak rámutattam, hogy egyrészt leírod, nem kell megszakadni az 500k-ért, aztán meg azt, te hogyan "szakadtál" meg az 570-ért.

Csak szívózok, semmi komoly.

2023. nov. 8. 22:54
 36/48 anonim ***** válasza:
77%

Elképesztő mennyiségű férfi van az oldalon, akinek elvileg hiperszuper csaja van, aki okos, vékony, szép, vékony, humoros, vékony - ezek a férfiak mégis naphosszat foglalkoznak nekik nem tetsző nőkkel és azok elvárásaikkal.

Én ezt a női logikámmal nem tudom összerakni, aki nem érdekel, azt simán leszarom.

2023. nov. 8. 23:43
 37/48 A kérdező kommentje:
35 - Nekem ez nem megszakadás, képzem magam, ha megszakadás lenne akkor pizza futár lennék Bp.-n. Amúgy szerintem az fárasztóbb, de mindegy. :D
2023. nov. 9. 06:39
 38/48 anonim ***** válasza:
14%
36. Én meg azt látom hogy az ecetes léből itt tobzódik a sok feminista nő, aki azt bizonygatja hogy nekik bizony arany életük van a hiper szuper férjük, pasijuk mellett. Aztán az a legnagyobb boldogságuk, hogy a tróger gci alkesz apjuk miatti sérelmeik miatt, az általános férfi gyűlöletüket kiéljék. Csak hát ki mit hozott otthonról. A történelem meg ismétli önmagát, aztán emiatt az ő világukban a férfi az elnyomás és minden rossz megtestesítője. Aztán itt össze is jön a két csoport, majd megy a sárdobálás. Ettől függetlenül inkább dolgoznék 100 férfivel együtt mint két nővel. Borzalmasak a nők zárt térben.
2023. nov. 9. 09:06
 39/48 A kérdező kommentje:
Azok, nem véletlenül nem nő nemű a legtöbb vezető. Ennek megvan az oka, az hogy alkalmatlanok mert érzelmi alapon működnek és racionális döntéseket nem tudnak hozni.
2023. nov. 9. 09:09
 40/48 anonim ***** válasza:

Igen ezeknek a racionális embereknek köszönhetjük az olyan dolgokat, mint pl hogy a Nestlé lefizetett orvosokat, hogy azt mondják hogy a tápszer jobb a kisbabának mint az anyatej, ezzel nem csak az emberek egészségét pénzre cserélve, hanem konkrétan afrikai gyerekeket megölve, ahol ugyanis nem volt tiszta víz ott ez ilyen kimenetellel is végződhetett. Vagy pl szintén Nestlé elvezetett szegény falvak mellől vízforrást, hogy abból a vízből csináljon palackozott vizet, hogy aztán eladja nekik. Akinek meg nem volt pénze palackozott vízre, az mehetett a messze lévő undorító minőségű vízért.

Képzeljük el mi lett volna ha egy minimális szintű érzelmi intelligencia szorul a vezetőségbe! Apokalipszis!

2023. nov. 9. 09:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!