Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresésben az a legnehezebb, hogy nem tudjuk a másik fél az életének milyen fázisában van?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ismerkedni azért van lehetőség, tudom, hogy rengeteg olyan kérdés van, hogy nem lehet, de szerintem igen, ha az ember nem csak egy buborékban éli az életét és tud kommunikálni, akkor azért van lehetősége megismerni másokat. A gond sokkal inkább az, hogy nem tudjuk a másik életútja éppen hol tart, hogy a kapcsolat mélységéről, milyenségéről, kiteljesítéséről hogyan gondolkodik, mik a szándékai. Ezeken csúszik el legtöbbször a dolog, mert lehet az egyik már szeretne megállapodni, egy hosszútávú, perspektivikus kapcsolatra vágyik, családalapításra, a másik igazából még az életének egy másik fázisában van, más célokkal, más mozgatórugókkal. Igen, minden életút egyedi.ma 09:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez a legkisebb gond, mert általában ott találkoznak emberek, ahol kapcsolódik az életük, pl egyetemen és akkor elég hasonló életszakaszban vannak többnyire.
3/5 anonim válasza:
Jaja, erre való a kommunikációnak hívott ősi találmány - beszélgettek, megkérdezitek egymást ki mit gondol az életről, mik a céljai stb. Ha nem passzolnak az elképzelések akkor viszlát.
4/5 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket akár az első-második beszélgetés során is lehet tisztázni. Sokszor inkább az az alapvető probléma, ha nem kérdezzük meg, kivárunk, vagy ha mond is valamit a másik, azt hajlamosak vagyunk félreérteni, vagy nem meghallani, vagy felülírni ("majd megváltozik").
De ezeket a saját magam esetéből is tudom. Sokkal könnyebb dolgom lett volna, ha bátrabban kérdezek, és bátrabban szelektálok nem megfelelő válaszok esetén.
5/5 anonim válasza:
4folyt
Meg sokszor úgy megy nálunk nőknél, hogy előbb jól beleszerelmesedünk, meg szex, minden, aztán gondolkodunk hogy ki hányadán áll. Csak sokan ugye utána már nyakig állnak a hormonokban, meg a kötődés. Sokkal hatékonyabb lenne előbb kérdezni, aztán cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!