Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni online ismerkedésnél, hogy a másik fél szégyellni fog-e titeket a való életben?
2-es, utólag kiderült, hogy azért, mert fel volt regisztrálva egy másik társkereső oldalra is. , Miközben velem "randizgatott" hónapokig (11 hónap), már kereste azt, akit fel is vállal facebookon is. Mihelyst megtalálta, telefonban szakított és felrakta, hogy kapcsolatban vele. Velem soha nem rakott fel közös képet, sőt megtiltotta, hogy bármilyen képet felrakjak róla, amin ő is rajta van, mondván, hogy nem a facen él. Amikor egy nagyvárosban randiztunk még a kezemet sem fogta meg, mert azt mondta, hogy nem kézfogásos, de közben kiderült, hogy csak fél, hogy felismerik az oldalról, hogy velem van.
Egy másik pedig azért, mert mint kiderült 3 hónap alatt, hogy még nem volt túl az exén és szégyellte mindenki előtt, hogy csúnyább vagyok, mint ő. Végül újból összejött az exével, akit szintén azonnal facere tett, hogy ismét együtt rövid "egyedüllét" után. (Szóval senki voltam.)
Egy harmadik pedig közölte, mikor a randiról lett volna szó, hogy csak olyan helyre mehetünk, ahol se őt, se engem nem ismernek. Akkor 3-as ezek szerint ő is szégyellt volna. Akkor már nem sajnálom, hogy 2 hétnyi levelezés után erre nemet mondtam annak idején.
A 3-sa vagyok. Szerintem ez nem ennyire egyszerű, hogy szégyellt volna. Azt meg végképp ne gondold, hogy te lennél a szégyellni való. Sajnos vannak nem tisztességes "játékosok". Sajnos van, aki folyamatosan jobb és jobb után keresgél. Van aki "tilosban jár", van már valakije de kalandozgatni próbál mellette. Ő nem szégyell, de nem akar lebukni. Van aki össze-vissza hazudozik a haverjainak, hogy valami csúcsmodell barátnője van. Ha kiderül a haverok előtt, hogy kamu a sztori a csajról, kiröhögik. Itt sem te vagy a szégyelleni való, bár nyilván ez is rossz érzés neked.
Ezek nem normális dolgok, és meg fogod tanulni kiszűrni őket.
Gondolom nem sok jót tett ez az önbecsülésednek, el kell kezdened dolgoznod azon, hogy jobban érezd magad. Kezdheted pl. azzal, hogy elkezded minél előnyösebbé tenni a külsődet. Ez lehet sport, smink, kozmetika, öltözködés, lényeg hogy jobban érezd magad, és elkezdjenek jönni a jó visszajelzések a környezetedből. Emellett az önismeret, önfejlesztés is jó dolog, segíteni fog abban, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ha jobban érzed magad, jobb eséllyel találsz normális pasikat, nyugodtal elküldheted azokat, akik nem egyenes úton járnak.
1. Beközli hogy élőben nem ilyen közvetlen vagy nagyszájú, hanem sokkal visszafogottabb.
2. Már a tali előtt ilyenekkel jön hogy elsőre szikra, és a többi csacskaság.
Ezekkel kiskaput hagy magának előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!