Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos/ átlagalatti nőknek miért kellenek 10/8as pasik?

Figyelt kérdés

Múlthét szombaton haveroméknál voltunk és otthon volt a tesója és annak barátnője is- Mindkét csaj full átlagos, nem mondanám őket szépnek vagy bármiben kiemelkedőnek (bennem pl egyik se ébreszt vonzalmat), egzisztenciájuk nulla, 26 évesek, keresetük középszerű alatt van (ilyen 350 nettó, az egyik rendőr, a másik valami coach).

Poénból lapozgatták a tindert és az átlagos csávókat instant kukázták, csak a jóképű, sportos csávókat húzták jobbra, illetve azokat akik jobbmódúnak tűntek.

Nyilván ennek a rétegnek nem ők kellenek, ezért van az egyik egyedül évek óta, a másikat meg csak kihasználják.

Később az este folyamán pedig elkezdtek panaszkodni hogy nincsenek normális csávók és őket mindenkit csak átveri. Én eközben azon gondolkodtam hogy ezek miért értékelik fel ennyire magukat? Nektek mi a véleményetek erről az effektusról? :D

Nem mondtam nekik semmi sértőt, mert nem akartam megbántani őket h nem a szinteteknek megfelelőt kerestek, mert jó ismerőseim.

2023. nov. 8. 17:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
51%

19

Felső közép osztályba sem kell születni ehhez.

Én anyagi szempontból átlagos, bizonyos periódusokban áltag alatti családban nőttem fel, de 23 évesen megvan a nettó 470 + cafi + éves bónusz + túlórakifizetés.

Szorgalom és intelligencia kérdése, HA az ember nem elhivatott egy rosszul fizető szakmában. Mert igen, ha valaki hivatástudattal rendelkező tanár, ápoló, mentős, tűzoltó stb. akkor ez nem lesz meg nyilván, és hibáztatni sem lehet érte.

2023. nov. 8. 18:25
 22/48 anonim ***** válasza:
80%
Mert normális nő nem áll szóba olyannal, aki ilyen infantilis pontozósdival van elfoglalva.
2023. nov. 8. 18:31
 23/48 A kérdező kommentje:

20 - kategorizálni nem nehéz

22 - nekem nincs gondom a csajozassal

2023. nov. 8. 18:36
 24/48 anonim ***** válasza:
6%
Csak mondom, a rendőrnők és a bolti eladók/pénztárosok rendelkeznek a legnagyobb egóval a nők között, nekik a top-full kategória is kevés! Ráadásul a rendőrnők még rendelkeznek egy felsőbbrendűség tudattal, + férfiasak. Ettől a kettőtől mentsen meg téged az Isten! A bolti eladók simán elvárják a drága ajándékokat, a havi 1-2 wellnest. Mondjuk nem tudom mire fel, ami még taszító bennük, a kritikán aluli végtelen nagyképű és paraszt stílusuk. Szerintem ha van legalja a nőknek, az a pénztáros és bolti eladó!
2023. nov. 8. 18:54
 25/48 A kérdező kommentje:
21 - A szorgalom és a piacképes tudás a kulcsa a dolgoknak. Aki rinyál azt van egy érettségije vagy "vállalkozó" és nincs pénze, az nagyon sok dolgot rosszul csinál. Mindegy igazából, a kérdés tárgya nem ez, de én is azt a tábort erősítem aki azt mondja hogy ha akarsz, akkor tudsz. :D
2023. nov. 8. 18:54
 26/48 A kérdező kommentje:

24 - Ja, nekem volt BV-s barátnőm (nem börtönőr, hanem valami reintegárciós l*f*sz). Mekis diplomával, közalkalmazottként keresett 280 nettót, úgyhogy 25 év alatti volt még akkor. Ő volt az aki évi 4x akart menni nyaralni, illetve szinte minden hétvégén valami programot szervezni.

Spoiler: hamar kuka lett a csaj.

2023. nov. 8. 19:00
 27/48 anonim ***** válasza:
25%
26. Minél primitívebb egy nő, annál többet akar és gondol magáról. Persze bejátszik a neveltetése is. Ez szerintem igaz a férfiakra is.
2023. nov. 8. 19:01
 28/48 anonim ***** válasza:
91%
Jól el vagy szállva magadtól, a kérdésben szereplő csajokról meg úgy beszélsz, mintha valami hajléktalan prostik lennének, nem pedig „jó ismerőseid”. Egyebekről úgyszintén csak fröcsögsz, kb. csak az ember, aki ennek és ennek tanul, ennyit és ennyit keres… Napi 600 ilyesmi kérdés van amúgy, mindenki úgy szelektál a társkeresés során, ahogy akar, aztán az ő dolga, ha nem lesz nyerő. Nem az a bajod véletlenül, hogy nem kellenél nekik, és böki a csőröd?
2023. nov. 8. 19:11
 29/48 A kérdező kommentje:
Olvasd el mégegyszer amit kiirtam 😀
2023. nov. 8. 19:27
 30/48 anonim ***** válasza:
57%

Mi közöd hozzá? De most komolyan, ülj le, csukd be a szemed, és szánj rá pár percet hogy végiggondold.

Én nőként még azt is lesz.rnám ha a világ legocsmanyabb, legluzerebb férfiai kizárólag a legszebb topmodellekkel lennének hajlandóak összejönni. Nem érint. Akkora csicska sosem leszek hogy emiatt főjön a fejem.

Az egyetlen alkalom amikor érdekel, hogy a férfiak hogy élik az életüket az az, amikor látnom kell a véleményüket/pampogásukat. Pl az itt szép nők után napi szinten síró incelek jó lenne ha lejjebb adnák a igényeiket, de nem azért mert engem DÜHÍT hogy van képük szép nőkre vágyni, hanem mert a vágyuk nem teljesül be, és ettől frusztráltak lesznek, amit irritáló folyton a neten látni.

2023. nov. 8. 19:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!