Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik nem találnak társat mekkora az oka ha visszahuzódóak nem tudnak kezdeményezni vagy inkább ha nem szép az arcuk és a nők ezért pattincsák le a legnagyobb dumást is mert vagy ha túlsúlyos?
A szó amit keresel: pattintják
Amúgy van ilyen is-olyan is, talán az gyakoribb, hogy valaki azért van egyedül, mert nagyon visszahúzódó és nem mer ismerkedni, kezdeményezni. Aki legalább próbálkozik és jó dumája van, az jobb esélyekkel indul.
Mindegyik igaz.
Általában a rossz külső az elsődleges ok, aztán a rossz szocializáció (mondjuk a kettő kéz a kézben jár általában), a túl szigorú nevelés, szar gyerekkor (mindent tiltó szülők) és emiatt kialakult totális önbizalomhiány és bátortalanság e téren.
Én fiatalon azért nem mertem kezdeményezni, mert féltem a megalázástól, hogy mindenki "előrébb" jár már mint én, és mivan ha kinéznek, kiröhögnek a tapasztalatlanságom miatt, a szüleim mit szólnak majd - nem engednék, nem fogadnák el stb.
Aztán felnőttként már inkább a szar, leromlott külsőm miatt nem ismerkedek, mert fölösleges, biztosan kudarcra van ítélve mindenféle próbálkozásom. NEm is érdeklem a nőket elég régóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!