Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok egy olyan lányról aki csendes visszahúzódó, még sosem volt részeg ès buliban sem volt sosem, nem próbálta ki a cigit sem . Nem sminkeli magát és fiúja sem volt még sosem 22 èvesen de nagyon szép lány?

Figyelt kérdés
Szeretnék hozzá közeledni de nagyon félènk egy főiskolára járunk. Hogy szólítsam meg őt? Szerintem egy igazi kincs . Nincs még egy ilyen lány.
2018. aug. 5. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Nőjj fel hozzá agyilag és érzelmileg.
2018. aug. 5. 13:20
 2/12 anonim ***** válasza:

*Nőj

Bocsi

2018. aug. 5. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:
26%

Huhaaa. Egy atlagos ferfi/noi szemnek ez maga a mintlany. De akinek volt mar dolga ilyen lannyal, tudja, hogy mennyi problema, onertekelis/onbizalmi hiany/zavar van egy ilyen lanyban. Tele gatlasokkal, felelmekkel, elerhetetlen elvarasokkal amiket kihelyezett maganak. Parszor belefutottam ilyen zsakutcakba. Kovancsi vagyok te mire mesz egy ilyennel. Majd megirhatod priviben nekem. Tenyleg erdekel.

De kivanom, hogy ne legyen igazam es jojjon ossze a dolog neked!!!!

2018. aug. 5. 13:24
 4/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
11%
Szerintem ez a csaj sunyi.
2018. aug. 5. 13:29
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Én volt hogy azt hittem valakiről, hogy félénk, aztán amikor beszélgettem vele, nagyon is tudta hogy mit akar, és az egekben voltak az elképzelései .. ezért is volt egyedül. Rengeteg fiút lepattintott, már rég lehetne kapcsolata, de nem. Őt hódítsák meg, és legyen határozottabb mint ő, legyen tank. Hát, anyád.... :) ezt tudtam mondani magamban...
2018. aug. 5. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:
51%

Nekem volt már ilyen nővel gondom.

Jah, félénk.

Idővel aztán egyre jobban rád önti a szarságait, majd mikor kikúrálod és megjön az önbizalom, lelép egy barommal.

2018. aug. 5. 13:36
 7/12 anonim ***** válasza:
14%

Én azt gondolnám, hogy hazudik.

Idővel az ilyenekről derül ki, hogy amúgy sugar-daddyje van vagy lakásprosti.

2018. aug. 5. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Még nem is beszéltél vele, de ennyi mindent tudsz róla? Lol

Hogy az igazi kérdésredre válaszoljak:

Nagyon okos, különleges kislány vagy, igazi főnyeremény, jár a buksisimi aranyom:)

2018. aug. 5. 14:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különöset. Mit kellene róla gondolnom? Persze, van csomó olyan lány is, akin már a fél város végigment és isznak, cigiznek, drogoznak, buliból buliba járnak stb., de ettől még bőven lehet találni ilyen lányokat is.

A barátnőm egy évvel fiatalabb és a legtöbb dolog rá is igaz azok közül, amiket most itt felsoroltál. Egyedül az a különbség, hogy ő sminkel, de szerintem anélkül is nagyon szép. Nyilván minden lány más és más, de én ugyanúgy próbáltam vele ismerkedni, mint bárki mással. Mi is az egyetemen találkoztunk és egyszer megszólítottam őt, elkezdtünk beszélgetni és egy következő alkalommal pedig elhívtam kávézni. Láttam rajta, hogy zavarban volt, egy kicsit megijedt és úgy hirtelen nem tudott mit reagálni, de végül minden ment. Több idő kellett neki, amíg megnyílott előttem és ténylegesen önmaga mert lenni, mert őszintén beszélgetni stb., de én azt mondom, hogy megérte. Egyáltalán nem igaz, hogy minden ilyen lány pszichopata, beteg, őrült stb.

2018. aug. 5. 14:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá, és mond meg neki, hogy nagyon tetszik neked, és szeretnéd meghívni egy kávéra, hogy jobban megismerd.

Ennek a módszernek a tapasztalatom szerint a következőek az előnyei:

1. Már az ad neked férfiként egy bizonyos presztizst a csaj előtt, hogy meg merted szólítani.

2. Az, hogy előre megmondod, hogy randira hívod, kizárja a barátzónát.

3. Nem kell hónapokat tépelődni és az időt vesztegetni azon, hogy tetszel-e neki vagy nem, mert azonnal választ kapsz a kérdésre.

4. Nem nagy kockázat: jelenleg nincsen barátnőd, ha visszautasít, akkor ugyanott vagy, ahol előtte. Ha igent mond, akkor hajrá!

5. Én általában a visszautasítókkal még egy kört eljátszok, pár hét múlva, mégegyszer randira hívom őket, mert többször volt olyan eset, hogy a csaj meggondolta magát...

Szóval én nem bonyolítanám túl a dolgot. Hidd el nekem, hamar túl lehet lenni rajta. És a következő csajhoz sokkal könnyebb odamenni, ha már próbáltad párszor.

2018. aug. 6. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!