Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos/ átlagalatti nőknek miért kellenek 10/8as pasik?
Múlthét szombaton haveroméknál voltunk és otthon volt a tesója és annak barátnője is- Mindkét csaj full átlagos, nem mondanám őket szépnek vagy bármiben kiemelkedőnek (bennem pl egyik se ébreszt vonzalmat), egzisztenciájuk nulla, 26 évesek, keresetük középszerű alatt van (ilyen 350 nettó, az egyik rendőr, a másik valami coach).
Poénból lapozgatták a tindert és az átlagos csávókat instant kukázták, csak a jóképű, sportos csávókat húzták jobbra, illetve azokat akik jobbmódúnak tűntek.
Nyilván ennek a rétegnek nem ők kellenek, ezért van az egyik egyedül évek óta, a másikat meg csak kihasználják.
Később az este folyamán pedig elkezdtek panaszkodni hogy nincsenek normális csávók és őket mindenkit csak átveri. Én eközben azon gondolkodtam hogy ezek miért értékelik fel ennyire magukat? Nektek mi a véleményetek erről az effektusról? :D
Nem mondtam nekik semmi sértőt, mert nem akartam megbántani őket h nem a szinteteknek megfelelőt kerestek, mert jó ismerőseim.
mert ebbe amit te itt pl. most le írtál ők bele se gondolnak. ha meg mégus akkor a gondolat menet vége az, hogy ha más megérdemli a jó pasikat akkor ők miért nem?
egyedül fognak maradni mert 8 nő minimum 8 pasival áll össze, ők meg nem akarnak az 5-3 saját ligából vállogatni így egyedül maradnak mert a 8 és a feletti pasikat el viszik a náluk jobb nők, majd vesznek egy olyan kis idegbeteg fehér ugatós kutyát és azt fogják gyerekként babusgatni mikor be ütnek a hormonok.
Bocs előre is, de a külső nagyon sokat számít.
Nálam pl. a kövér nő alapból esélytelen. 29 éves vagyok, egyetemre járok most is levelezőn, mégis van időm sportolni és egészségesen élni hogy ne legyek kövér. Aki ilyen fiatalkorban kövér, az szimplán igénytelen, abból pedig nem kér semmi jóérzésű ember. A kövér alatt értem azt akin ténylegesen látszik h dagadt és nem azt akin van 5-8kg plusz.
A nettó 500 pedig simán hozható bér, nem kell érte olyan nagy erőfeszítést tenni, talán még diploma nélkül is elérhető műszakozás nélkül ha jól beszélsz nyelvet és valami irodai munkád van.
Érdekes...engem is az átlag pasik használták ki, a jobbak meg nem.
Én se adok lejjebb egyik igényemből se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!