Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos/ átlagalatti nőknek miért kellenek 10/8as pasik?
Múlthét szombaton haveroméknál voltunk és otthon volt a tesója és annak barátnője is- Mindkét csaj full átlagos, nem mondanám őket szépnek vagy bármiben kiemelkedőnek (bennem pl egyik se ébreszt vonzalmat), egzisztenciájuk nulla, 26 évesek, keresetük középszerű alatt van (ilyen 350 nettó, az egyik rendőr, a másik valami coach).
Poénból lapozgatták a tindert és az átlagos csávókat instant kukázták, csak a jóképű, sportos csávókat húzták jobbra, illetve azokat akik jobbmódúnak tűntek.
Nyilván ennek a rétegnek nem ők kellenek, ezért van az egyik egyedül évek óta, a másikat meg csak kihasználják.
Később az este folyamán pedig elkezdtek panaszkodni hogy nincsenek normális csávók és őket mindenkit csak átveri. Én eközben azon gondolkodtam hogy ezek miért értékelik fel ennyire magukat? Nektek mi a véleményetek erről az effektusról? :D
Nem mondtam nekik semmi sértőt, mert nem akartam megbántani őket h nem a szinteteknek megfelelőt kerestek, mert jó ismerőseim.
Ne is adj. Nem tudom h nézel ki, szóval többet erre a részre nem reagálnék.
Viszont ezek a csajok,akikről beszéltem, nem rúgnak labdába egy 10/6os csajjal se, akkor mire ez az igény? :D
Maximálisan egyetértek!
Engem itt ezert mindig savaznak, ha le merem írni, hogy a netto 500 az átlag fizetés!
Egy férfitől ennél többet várok (ugy a duplaját)! Nálad a duciság a kizáró ok, nálam meg a csóróság! Kinek mi! Mindenkinek joga van válogatni. Az önismeret a legfontosabb, hogy el tudd dönteni, hogy jobb e egyedül? Én 30 éves koromra rendelkezem annyi önismerettel, hogy pontosan tudom magamról, hogy sokkal jobb egyedül, mint egy csóró pasival. (Lehet, hogy ezért mentem viszonylag későn férjhez) De mint a te tinder-pörgetős példád is mutatja, sok más nő is hasonlóképp vélekedik! A kérdés: Neked ez miért gond?
:D 300 ezer nettó a mediánbér, ami ugyebár a gyakorlati átlagbér
Ettől függetlenül persze elvárhatod a nettó 1 milliódat, csak ne mondj mellé f@szságokat
15
Azert van évek ota egyedül, mert ennél is többet várnak el!
Nincs olyan, hogy magas/alacsony elvárás! ELVÁRÁS van!
Természetesen tudom hogy elérhető, igazából az én környezetemben már 23 évesen ennyit keres kb mindenki, de ez annak köszönhető, hogy felső-középosztályba születtünk.
Csak az átlagemberek érdekében meg akartam jegyezni, hogy ne terjesszen hülyeségeket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!