Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek ha valaki hosszú ideig éveken keresztül nem talál magának senkit?
Volt akinek én jöttem be, volt aki csak nekem jött be. Kölcsönösre még nem volt példa. Volt akivel sokaig ment a huzavona es emiatt valoszinu meg par lehetoseget elszalajsztottam.
Eljutottam arra a pontra a ketsegbeesettseg utan, hogy ha nem jon senki akkor nem jon. En ezt nem eroltetem, foleg hogy amugy sokkal jobb szinglinek lenni jelenleg. Rajottem, hogy tok folosleges parkapcsolat hogy ha eleve nem hoztam meg ki az eletembol a benne rejlo potencialt, nincs teljesen korvonalazodva, hogy milyen eletre vagyok. Lehet ez csak kifogas, nemntudom.Masik, hogy eddig a ferfiaka tobbsegevel rossz tapasztalatom volt, csak par ferfival tudtam elengedni magamat teljesen. En leginkabb online ismerkedem. Munkahelyen lehet lenne eselyem, csak lepnem kellene, de ott nem merek.
Barati koromben nincs lehetoseg.
27n
Ronda
Büdös
Bolond
Mondjuk van egy ronda, bolond munkatársam akinek van nő az életében, de az a nő olyan is.
"Eljutottam arra a pontra a ketsegbeesettseg utan, hogy ha nem jon senki akkor nem jon. En ezt nem eroltetem"
"En leginkabb online ismerkedem."
1-es, most akkor döntsd el, hogy erőlteted vagy nem. :D A társkereső platformok használata az erőltetés tipikus példája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!