Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek ha valaki hosszú ideig éveken keresztül nem talál magának senkit?

Figyelt kérdés
Nincs pár jelölt.
dec. 24. 00:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Én pl nem keresek aktívan társat. Általában a teljes ellentétjeim szoktak írni ( ő bulizós -én nem, ő benti kutyás - én benti macskás, iszik, cigizik - én nem, panellakó - kertmániás, gyereket akar - én nem, hobbik pl ő mozdonyokat gyűjt, én rajzolok, horgolok, kertészkedek stb stb)

Nagy ritkán ír olyan akivel legalább egy dologban megegyezünk, pl ő is macskás, de a negatív tulajdonságai túlszárnyalják ezt; minden héten kocsmatúrázik a haverokkal, annyit iszik hogy menni nem tud.

Talán ha nagy városban laknék, jobb lenne a felhozatal..

dec. 24. 07:26
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Testi fogyatékossággal él, mint én is!
dec. 24. 08:11
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Kinézet az első.

Mert ha kapcsolat nem is lesz belőle, de első randiig el lehet jutni ha tetszel az illetőnek.

dec. 24. 08:29
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
Szökőévente van meg a kölcsönös vonzalom valkivel és általában akkor is közbejön valami nem várt tényező. 43F
dec. 24. 13:19
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

#5 általánosítva tényleg használok ilyen appokat. Erőltetés alatt teljesen mást értek, mint amit te odaképzelsz. "Erőltetem" értsd elmegyek mindenkivel egy első randira, aki okés, meg kényszeredett módon chatelek, visszaírok mikor tudok a másiknak, próbálok odafigyelni hogyan kommunikálok, érdeklődök, kérdezgetek. És ezt minden normális matchemmel megteszem. Eközben meg fáradt vagyok ezektől is. Nekem ez volt az erőltetett.

Elmentem úgy X-edik randira, hogy meló után volt és lefárasztott a munkahely teljesen a hét során és őszintén semmi kedvem nem volt már. Mondtam a srácnak, hogy teljesen leszívott a munka a héten és emiatt nem vagyok annyira energikus. Randi után persze, hogy azt vágta le, hogy nekem igazából nem volt kedvem hozzá.:D

Ez volt az utolsó randim még ősz elején.

Rájöttem, hogy kétségbeesésből ismerkedtem, mindenkinek esélyt adtam meg nem hagytam magamnak időt, hogy egy nyáron véget ért csalódásomat elengedjem teljesen.

Mostanában felnéztem újra, de nem nagyon matchelek vissza senkit, aki szimpi volt őt is elutasítottam, inkább eltünedezem foglalkozom a saját dolgaimmal. Ez erőltetés szerinted? Igazából amúgy ha egy olyan személlyel ismerkedsz össze, akivel nagyon egy húron pendültök, akkor ha abból csak egy barátság lesz is megéri, emiatt nem töröltem az appokat. De én ezt nem élem meg erőltetésnek, mert nem frusztrál meg energiát se lop.

dec. 24. 17:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

99%-ban a külső az oka, emiatt kialakult rossz szocializáció (ismerkedésre való képtelenség) - és mivel nulla a sikerélménye e téren így egy idő után már próbálkozni sem mer. Ha mert is akkor szinte biztosan óriási megégés lett a vége, emiatt az egész ismerkedés egy trauma.

Én is ilyen vagyok, már jópár éve végleg feladtam a dolgot.

Egyébként ide tartozik még (főleg férfiként), ha nem látnak benned úgy általában a nők valamit, akkor vége, ennyi volt. Ha ne mvagy EXTRÉM jóképű akkor nincs esély abban az esetben ha alapvetően nem vagy nagydumás és érdekes a nők számára.

Átlagos (vagy akár kissé átlag feletti) pasiként, ha szürke, semmilyen, érdektelennek tartanak, magyarán le se szarnak a nők akkor mindegy mit csinálsz.

dec. 24. 23:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ronda vagyok, ez az oka.

Szerintem nemtől függetlenül hátrány, ha valaki csúnya. :(

dec. 25. 14:15
 18/19 anonim ***** válasza:
87%
Nincs megáldva vonzó külsővel sajnos, taszító a személyisége taszító, vagy mindkettő egyszerre, irreális igényei vannak, tehát senki sem felel meg neki, élethelyzetéből adódóan nem akarnak vele ismerkedni, vagy egyszerűen nincs szerencséje!
dec. 25. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:
87%
Sokan amúgy csak megalkudnak azzal, ami akad és nem szerelemből jönnek össze valakivel. Sajnos én ilyeneket látok és hallok. Aki ott tart még csak, hogy szimplán a külső lehet az egyetlen oka az még nagyon egyszerűen gondolkodik. Alapvetően találni egy olyan személyt, akivel a főbb dolgok klappolnak nagyon nehéz. Egy dolog szerelmesnek lenni és vonzódni valakihez, egy másik pedig párkapcsolatban élni. Sokszor akihez vonzódunk azzal nem lehet közösen működtetni a kapcsolatot.
dec. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!