Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kell betegnek lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell betegnek lenni ahhoz, hogy hosszú időn keresztül másnak add ki magad és úgy beszélgess emberekkel?

Figyelt kérdés

Én alapból jóhiszeműen állok az emberekhez, mert azt gondolom, hogy csak így van értelme a társas kapcsolatoknak, egyébként meg az ember alaptermészete nem a gonoszságról szól, csak a sérülések elrontják az embereket.

Viszont ennek köszönhetően már úgy érzem kezdek teljesen tönkremenni, ugyanis az utóbbi hónapokban rendszeresen belefutok kamuprofilokba, akikkel napokon át beszélgetek, megnyílok és ők is, aztán amikor már találkoznánk, kiderül hogy kamuk voltak, eltűnnek, törlődik a profiljuk stb.

Most pl egy lány akivel sokat beszéltem azt állította, hogy egy pesti gimnáziumban tanár, felhívtam a gimnáziumot, és azt mondták nincs ilyen tanár náluk.

Teljesen elegem van már, sorra jönnek a likeok tinderen, de egyszerűen már semmi kedvem matchelni, rájuk írni

23F

2023. okt. 19. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Hanghívások is voltak?
2023. okt. 19. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Egyszerűen sok a hazug, mert az élteti őket szórakozás gyanánt, vagy másképp nem jutnának előbbre.
2023. okt. 19. 10:19
 3/9 Bitorló37 ***** válasza:
100%
Máshogy nem is jut az ilyen előre. Tinder:D Nincs több kérdésem.
2023. okt. 19. 12:14
 4/9 anonim ***** válasza:
De miért nem élőben ismerkedsz, miért online? Online ért egy csomó negatív tapasztalat, élőben is fog, de ott legalább rövid úton kiderülnek dolgok.
2023. okt. 19. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Meg egy csomó pozitív is érhet persze, ez lemaradt. 4-es voltam.
2023. okt. 19. 19:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Na ezaz, hogy én szivesen ismerkednék élőben, és viszonylag sikeres is voltam benne, de azért vagyok kénytelen online, mert élőben nem igazán van már rá lehetőségem.

Ugye egyetem lenne a legideálisabb hely erre, de ott konkrétan 0 társasági életem van, ugyanis programozást tanulok az ELTEn és hát nem éppen egy szociális közeg, meg amúgysem az én világom.

Baráti társaságom meg elég szűk és zárt, korábban az egyik haverom kollégiumi közösségével vegyültünk, ahol egyből össze is jött egy lány, de már azóta ez a lehetőség is megszűnt.

Amúgy meg marad a szórakozóhely, ahol egyébként szintén volt sikerem, még egy 1 éves kapcsolatot is összehoztam onnan, de nem tudom, már nincs annyira kedvem azokhoz a helyzetekhez, meg a piálás se vonz annyira mint régen

2023. okt. 19. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Tényleg próbálj meg minél előbb legalább hívásban beszélni velük, még mielőtt megnyílsz valakinek.

Ezek a pasik maguktól eltűnnek amint látják, hogy nem tudnak tovább hülyíteni.

2023. okt. 19. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Az jó, ha nem alkoholizálsz. 🙂 És a kampuszon (vagy körülötte) nincsenek más emberek? Pl. más szakra járók, dolgozók, stb., akik szimpik? Milyen hobbijaid vannak? Nagyon jól lehet ismerkedni pl új dolgok kipróbálásakor. Én sushi-készítő kurzusra mentem el egyszer, ugyan párkapcsolat nem lett belőle, de legalább találkoztam új arcokkal, egy kicsit kiléptem a komfortzonambol és kipróbáltam egy új dolgot is. 😸

Szoktak lenni ilyenkor fesztiválok Budapesten ( [link] vagy menj el, nézz meg egy kiállítást, előadást, stb. Ott is lehet ismerkedni.

2023. okt. 19. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, most nézem, hogy amit belinkeltem, abból már egy csomó megvalósult.😑 De még 3 vagy 4 eseményre simán el tudsz menni. 😅
2023. okt. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!