Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak emberek, akiknek hosszú távon egyszerűen nincs igényük a párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Tehát nem arról van szó, hogy próbálkoznak, de nem találnak olyat, aki megfelelne nekik, hanem akik tényleg úgy érzik, hogy nincs igényük erre, ezért nem is ismerkednek.2023. szept. 24. 15:01
3/11 anonim válasza:
Hogyne lenne, sokan ki is ábrándulnak az egész párkapcsolatosdiból.
4/11 anonim válasza:
Miért ne lennének? A párkapcsolat, ha úgy vesszük, rengeteg lemondással is jár.
6/11 anonim válasza:
Persze.
Pl haverom ilyen, őt konkrétan sosem mozgatta meg a dolog annyira, hogy valaha időt és energiát töltsön az ismerkedéssel.
és még mielőtt jönnétek ezzel, nem, nem aszexuális, pusztán úgy van vele, hogy egyedül is tökéletesen alkalmas boldognak lenni, ha véletlen mellécsapódik valaki annak örül, de külön törni nem fogja magát ezért.
7/11 anonim válasza:
Nekem pl nem volt soha igényem párkapcsolatra, azért volt csak az az 1-2, mert véletlenül megismertem olyan embereket, akikkel szívesen voltam együtt. Kimondottan párkapcsolatellenes sem vagyok, de nem ismerkedem direkt, jól telnek a napjaim, nincsen hiányérzetem, gondolom valamikor majd lesz megint, ha nem, akkor meg nem, nagyanyám is 40-50 éve szingli, aztán mégis megvan valahogy, különösen boldogtalannak sem mondanám.
8/11 anonim válasza:
Valahol mélyen ott van az bennem hogy jó lenne kötődni valakihez,jó lenne egy olyan valakivel megosztani a gondolataimat akivel egy hullámhosszon vagyunk,hiányzik az intimitás meg a tudat hogy van valaki a világon aki annak szeret aki vagyok. Aztán mindig rájövök hogy senki nincs a környezetemben akit el tudnék képzelni páromnak,ismerkedésben pedig nem vagyok jó szóval reálisan nézve a a dolgokat jobb elhessegetni az ilyen gondolatokat mert csak feleslegesen gyötrődöm miattuk. Aztán ott vannak a mérleg másik serpenyőjében azok a dolgok mint a szabadság,érzelmi és anyagi függetlenség,önmegvalósítás és mindig az a vége hogy rájövök hogy nekem ezek többet érnek mindennél.
9/11 anonim válasza:
Aki kiég a párkeresésben az pont ilyenné válik
10/11 anonim válasza:
Igen, de ennek többnyire oka van, csak nem feltétlen publikus ez.
Pl.: van egy alapbetegségük, szocializációs hiányaik vannak, mentálisan betegek, remeték, vallásosak vagy épp negatív életesemények hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!