Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hosszú időn keresztül társtala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú időn keresztül társtalan vagy még sosem volt barátnője, tapasztaltatoké, hogy minden nő közelsége felizgat?

Figyelt kérdés

1) Ha igen mennyire zavar titeket?

2) Mennyire zavarna pl. az egyetemen?

3) Mennyire zavarna, pl. egy irodában?

4) Mennyire zavarna, ha valami közös munkán dolgoznátok, és amiatt, ugyan az a tárgy vagy monitorotok lenne ezért nagyon közel kell üljetek egymáshoz?

5) Mennyire zavarna, ha egy céges összejövetelen, vagy megbeszélése miatt egyik szexi kolléganőd túl közzel ülne melletted a helyszűke miatt?

Első sorban olyanokat kérdek akik szintén zavarba hoznak az ilyen szituációk vagy olyanokat akik önszántűkön kívül is állandóan zavarba hoz az ilyen szituáció mert nemi vágyat vagy jól eső érzéseket ébresztenek bennük anélkül, hogy fantáziálnának, sőt próbálják elhessegetni az érzést.

2016. dec. 6. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Akit minden nő közelsége felizgat az járjon prostihoz és orvoshoz.
2016. dec. 6. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Na jó nem épp miden nő. A randák és öregek vagy tul fiatalok nem. :)) Csak 18-35 átlagos és szépek. De ezekből szinte mind ha túl közel vannak hozzám. :(. Nagyon kellemetlen.
2016. dec. 6. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett, hogy fel tudtam izgatni az egyik férfi kollégámat a közelségemmel.

Persze nem mindegyik férfi ilyen, még akkor sem ha soha nem volt párkapcsolata.

2016. dec. 6. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól is függ mennyire közel például. Ha csak egymás mellett ülünk,és beszélgetünk, attól nem.

Hát ha mondjuk nagyon közel ülne,akkor lehetséges. De azokat meg hárítom azonnal általában,és én megyek messzebb :D

De múltkor egyik csaj megfogta a kezem, és baromira zavarban voltam...

2016. dec. 6. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Épp ellenkezőleg.

Miután felszabadultam, iszonyatos durva kangörcsöm volt 1-2 hónapig, pár muffot meg is hegesztettem, de aztán szép lassan egyre kevésbé kezdett motiválni a pina, így fél év egyedüllét után már úgy vagyok, hogy kb. csak annyira vannak hatással rám a nők, mintha kapcsolatban lennék: megnézem őket, ha jó csaj, el is képzelem, hogy raknám széjjel, de ennyi, nem nagyon mozdulok rájuk.

2016. dec. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!