Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet mondani egy 26 éves srácnak, akinek még sose volt barátnője, hogy van még remény? Nem esne jobban inkább közölni vele a fájó igazságot?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 17:27
3/9 A kérdező kommentje:
Hogy béna az egészhez és ha nem változtat, örökre egyedül marad.
2016. nov. 27. 17:35
4/9 anonim válasza:
Gondolom arra gondolsz,hogy egy 26 éves srác, akinek sosem volt még barátnője ne is számítson arra,hogy valaha is lesz.
Ez lenne Neked az igazság?ugyan már! Biztos fog találni valakit, és inkább ezt kell igazságként elé tárni nem azt, amire Te gondolsz!
5/9 anonim válasza:
Na jó, én megmondom az igazat!
SOHA NEM LESZ MÁR SENKID, EGYEDÜL FOGSZ MEGÖREGEDNI MAJD MEGHALNI! A TEMETÉSEDEN IS CSAK A PAP LESZ OTT!!!
6/9 A kérdező kommentje:
Nem sértegetésre gondoltam, hanem olyan igazságra amiből építkezni lehet, változtatni.
2016. nov. 27. 17:42
7/9 anonim válasza:
hagy találjam ki, nincs Bmwje? vagy egy hajaszála máshogy áll és akkor már nem tudnál ilyen férfivel együtt lenni..
Inkább ne mondj semmit neki, mert csak még jobban elveszed a kedvét az élettől is
8/9 anonim válasza:
Nekem se volt senkim, elmúltam már 26. Nem lepne meg ez a mondandód!
9/9 anonim válasza:
na és min kéne változtatnia, milyen a jelleme szerinted, h nem talál senkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!