Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen jogos és érthető hogy sok férfi félreérti a nők kedvességét?
9.
Nincs reális ok "csak úgy" kedvesnek lenni bárkihez is, ha nem jár érte haszon, profit vagy valami egyéb bónusz.
13
Ha te ezt így gondolod, akkor sajnállak.
Én pl. nagyon kedves vagyok 2 kollégámmal is. Semmi hasznom nincs belőle, nem szorulok rájuk. Azért vagyok velük kedves, mert nagyon kedvelem őket.
15.
Meg néha megtesznek neked ezt-azt, "kedvességből", így már rögtön érthető miért is éri meg ez.
16
Nem tesznek meg nekem semmit. Vagy olyanra gondolsz, hogy odaadják a belépőkártyájukat, hogy kimehessek a retyóra, amikor otthonhagytam a sajátom? :D
Szánalmas görcs vagy. De majd mindjárt felvilágosítasz a saját életemről.
Nem jogos.
De ilyen kérdések után, már kezdem megérteni, hogy sok nő miért válaszol flegmán, ha valaki közeledni próbál. De akkor még azért károgtok.
13
Miért ne lenne? Szimpi az illető, látom, hogy letört, vagy épp feszeng.
Nem arról beszélünk, hogy a fenenagy altruizmusunkban feláldozzuk az életünket valakiért, de nehogymás a mezei jófejség mögött is hátsó szándékot sejtsünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!