Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel bosszantó ha a kedvességet érdeklődésnek veszik, viszont férfi szemmel semerre sem jutsz, ha érdeklődést csakis kedvességnek veszel, hol az egyensúly?
Mindenkét oldalnak megvan a maga igaza. Az arany középút az tényleg kiszámíthatatlan, mindkét fél frusztrációval fogja szembe találni magát
Objektíven nézve talán érezhető melyik félnek van egyszerűbb helyzetben és melyik félnek kell megtanulni kezelni jobban az érzelmeit
Női oldal:
"Hova nézzek ha nem a szemedbe, amikor beszélek hozzád?"
Férfi oldal:
(Mikor túlzottan mindent érdeklődésnek veszünk)
"Tovább tartotta a szemkontaktust velem, lehet, hogy érdemes lenne érdeklődésnek venni ezt és így folytatni a beszélgetést"
(Mikor csakis kedvességnek értelmezzük)
"Hülyeségeket is kérdez, amit általában nem szoktak..Hmm..biztos csak unatkozik, vagy csak azért teszi, hogy kerüljük a kínos csendet"
https://www.youtube.com/watch?v=xa-4IAR_9Yw (egy videó a férfi oldalról)
Nő vagyok, de egy férfi kedvességét pont hogy SOHA nem veszem érdeklődésnek.
Bakker, emberek vagyunk, legyünk egymással legalább minimálisan kedvesek és udvariasak hátsó szándék nélkül is.
Ha egy férfi kedves velem, nagyra értékelem, és általában annak tudom be, hogy alapvetően ő egy kedves ember, ilyen a természete és kész. Nem fogom félremagyarázni.
És igen, ha beszélgetek valakivel, akkor a szemébe nézek, és ő is nézzen oda, mert ha nem bír rám nézni, akkor vagy bunkó, vagy fél tőlem, vagy utál, vagy autista.
Szerintem is a kedvesség alap, azon nincs mit félreérteni, hogy szemkontaktust tartok vagy mosolygok.
Amúgy szerintem valamilyen szinten természetes, hogy időnként adódnak félreértések, én sose értettem, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, lehet az ilyen helyzeteket is felnőttként kezelni.
Kicsit mókás olvasni, hogy a nők mennyire nem értik, hogy belénk az van kódolva, hogy a nők általi kedvesség érdeklődést jelent.
Persze lehangoló is, mert annyi félreértés keletkezik abból, hogy nem értjük egymást... :/
Más vált ki vonzalmat a férfiakból, és más a nőkből. Ebben semmi rossz nincsen szerintem.
Férfiként a nőknek határozottságot kell mutatni, ha vonzalmat akarsz kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!