Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit takar, mikor azt mondjátok, hogy egy férfinak legyen meg az "egészséges önbizalma"?
szerintem olvass sokat, hogy ne tegyél fel ilyen kérdéseket többször.
az egészséges önbizalom az, ha például akkora IQ-val, mint amennyi a tiéd a kérdésed alapján lehet, nem képzeled magad okos, tájékozott embernek.
és igen, faképnél kell hagyni azt, aki veri magát, de tkp.-en nincs mire...
Legyen tisztában magával, ne féljen az lenni, aki. Merje kimondani, amit gondol, rákérdezni dolgokra, ne féljen attól, hogy én majd mit gondolok róla és ne akarjon nekem megfelelni. Ő egy külön, önálló ember, saját élettel, ha nem tetszik nekem, hát ez van, de ne azon stresszeljen, hogy elítélem vagy bárki más ezt teszi. Ugyanakkor meg ne gondoljon magáról többet, nem baj, ha poénkodik kicsit "nagyképűen", de nevessen magán és mutassa azt, hogy ő is csak egy (szerethető) ember, aki nem jobb másnál, vagy ha mégis, nem az ő feladata ezt megítélni. Szerintem ezen nincs mit ragozni.:)
Ha túl kevés neki, az nagyon látszik azon, hogy nem nevet felszabadultan, keveset beszél, nem csípkelődik, nem poénkodik velem, csak úgy viselkedik, mint egy hímestojással. Túl jó fiú, én így szoktam fogalmazni. És nekem ez nagyon nem tetszik. Egy ideig szoktam bátorítani az illetőt és pár bugyuta poént benyögni, hogy érezze, hogy nem kell nekem sem megfelelni, meg megpróbálok keresni valami témát, amiben képes "magát képviselni", aztán hagyom, mert nekem nem tetszik az, hogy őt kell pátyolgatni és turbózni az egóját és jóformán azt érzem, mintha túl jónak tartana magához. Brr.
Ha valakinek túl sok, akkor átváltok komolyabbra és azért visszahúzom. Igenis szólok neki, ha túl illetlen velem, vagy visszakérdezek, hogy remélem, nem gondolta komolyan, hogy ilyesmit felnőtt létére megenged.
Egyik mellett sincs keresnivalóm szerintem. A határesetekkel még csak-csak, de nekem nem feladatom senkit helyretenni, arra ott volt elvileg az anyja.
- ismerje a saját értékeit (na itt van az, hogy ez könnyen átmehet nagyképűségbe... sztem az még a jó szint, hogy nem kéretlenül fényezi magát, hanem témához illően vagy ha rákérdeznek, és fontos a hangsúly is, amivel mondja... és azért, mert vmiben jó, nem gondolja magát tökéletesnek)
- társas helyzetekben ne makogjon, nyökögjön, ne a földet nézze, ne féljen, ne legyen benne akkora szorongás vagy izgalom, hogy remeg / nem tud kinyögni egy szót se
- ha sérelem éri, merjen kiállni magáért
- el meri mondani a véleményét
Ez nem férfi-nő kérdés
Mindenkinek legyen egészséges önbizalma, ami saját magadból származik, és senki más semmilyen tettéhez nincs köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!