Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szemmel bosszantó ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel bosszantó ha a kedvességet érdeklődésnek veszik, viszont férfi szemmel semerre sem jutsz, ha érdeklődést csakis kedvességnek veszel, hol az egyensúly?

Figyelt kérdés

Mindenkét oldalnak megvan a maga igaza. Az arany középút az tényleg kiszámíthatatlan, mindkét fél frusztrációval fogja szembe találni magát

Objektíven nézve talán érezhető melyik félnek van egyszerűbb helyzetben és melyik félnek kell megtanulni kezelni jobban az érzelmeit

Női oldal:

"Hova nézzek ha nem a szemedbe, amikor beszélek hozzád?"

Férfi oldal:

(Mikor túlzottan mindent érdeklődésnek veszünk)

"Tovább tartotta a szemkontaktust velem, lehet, hogy érdemes lenne érdeklődésnek venni ezt és így folytatni a beszélgetést"

(Mikor csakis kedvességnek értelmezzük)

"Hülyeségeket is kérdez, amit általában nem szoktak..Hmm..biztos csak unatkozik, vagy csak azért teszi, hogy kerüljük a kínos csendet"

https://www.youtube.com/watch?v=xa-4IAR_9Yw (egy videó a férfi oldalról)

2021. jún. 6. 12:14
1 2 3
 21/25 harebell ***** válasza:

#3 Szerintem is ez a lényeg, ugyanis bármennyire egyetért a többség abban, hogy a kedvesség még nem érdeklődés, félreértések MINDIG lesznek. Szerintem az azon való rugózáson, hogy ez most csak szemkontaktus volt-e, vagy szemezés, vagy sima kedves mosoly vagy flörtölős mosoly, sokkal fontosabb a következő:

- Nőként normálisan visszautasítani, nem megsértődni, ha egy férfi félreértette a kedvességet és bepróbálkozott

- Férfiként tudomásul venni a visszautasítást, nem számon kérni, hogy miért "hitegetett" stb.

Azt is el kell fogadni, hogy vannak emberek, akiknek nehezebben megy a nonverbális és metakommunikáció értelmezése. De önmagában azzal még semmi baj nincs, ha valaki félreérti a kedvességet.

2021. jún. 8. 09:26
 22/25 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz megtalálni a helyes reakciót egyébként. Ha kedvességnek veszed, akkor jönnek az "adtam a jelet de semmit nem vesznek észre" kérdések. Ha próbálod keresni a jeleket akkor meg "perverz állatok, mindent jelnek gondolnak, én csak kedves vagyok".
2021. jún. 8. 18:29
 23/25 A kérdező kommentje:

Érdekes látni, hogy mennyire lejön ki az aki nő és ki az aki férfi a válaszolók közül

:D

2021. jún. 8. 18:33
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 érdekes látni, mennyire nem sikerült értelmezned a válaszokat. De akkor minek teszel fel kérdést?
2021. jún. 9. 10:35
 25/25 A kérdező kommentje:

Csak érdekesnek találtam, hogy mindegyik oldal mennyire megvan győződve a maga igazáról, gyakorlatilag a nemek közötti ellentéteket egy állandó mókuskerék harcban tartva

24es csak, hogy valami bizonyítékkal szolgáljak, 100%-ban meg vagyok győződve róla, hogy nő vagy, a 22es férfi, a 21-es megint nő

És ezt így leírhatnám végignézve a sorokon mindenféle ítélkezés nélkül

Igazából arról van szó, hogy nőként jól fel kell készülnöd arra, hogy félreértenek, ha kedves ha nem is gyakran, de 50 interakcióból 1x igen.

Férfiként meg kötelességed objektívan kezelni a dolgot és nem agyalni azon túl sokat, hogy biztos bejövök neki

Igaz, ha ezt túlzásba viszi az ember és túl nagy falakat épít köréje, akkor ott vagyunk a másik oldalon, hogy senki nem beszél senkivel olyan módon, mivel a férfi mindent csak nem-romantikus kedvességnek néz, a nő pedig nyilván csak nem-romantikusan kedves

És gyakorlatilag lassan eljutunk az emberiség lassú kipusztulására

2021. jún. 23. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!