Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők elitélik a szex/laza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők elitélik a szex/laza kapcsolatot kereső férfiakat, vagy azokat akik a lesz ahogy lesz elv alapján ismerkednek, miért van minden nőnek szeretője, szexpartnere, alkalmija?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy aki öszinte az elmondja hogy max 1-4 hete szexelt utoljára, de felháborodik ha a férfi szóba hozza a szex témát? Nyilván ha egy átlagos vagy gyengém kategóriás pasinak is annyira egyszerű lenne szexpartnert találni akkor egy kapcsolati ismerkedésnél nem lenne ennyire központi téma a szex ès kevesebb hazugság és átverés lenne ismerkedéskor...

2020. febr. 21. 10:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Hazudni kell.
2020. febr. 21. 11:01
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Ez csak kamu.
2020. febr. 21. 11:11
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Álszentség

Másik kérdés. A felületen elítélik a szeretősdit,aztán privátban felajánlják magukat,meg nincs abban semmi rossz,ha harmadiknál találod meg a "boldogságod". Szinte erőszakosan bizonygatják,hogy ők jók az ágyban,ha visszautasítást kapnak akkor rossz jelzőkkel illetnek.

Úgyhogy hadjuk ezeket az "ítéleteket"...

2020. febr. 21. 11:11
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem ezt ítélik el, hanem azt, ha valaki szerelmet hazudik, mert máshogy senki sem dugna vele meg ha kétségbeesett/nevetséges/aljas dolgokhoz folyamodik, mert annyira zavarja, hogy nem tud valakiben eldurranni.

Akit ismerek azt nem az alkalmi zavarja, hanem az, hogy az illető olyan emberekkel szórakozik érzelmileg akik nem akarják ilyenekkel húzni az idejüket és társra vágynak, nem arra, hogy másnap elköszönjenek egymástól (és hogy ezt miért nem lehet nyíltan megmondani az elején). Meg az, mikor valaki a szexért lemegy taplóba és normális nőinei kínálgat bundát meg táskát, hogy dugjon velük meg mindenkit ráirkálnak inadekvát, prosztó köcsög módon, mert nekik szex kell. Ez undorító.

Ez olyan, mintha nem azt vetnénk meg, hogy valaki éhes és eszik és nem csak normális kaját, hanem gyorskaját is, hanem azt, ha kaját lop, vagy feleszi a földről vagy markolássza a kaját, amíg szét nem esik és összekeni magát vele teljesen, mialatt megeszi... Vagy mellé dobálja meg pazarolja.

2020. febr. 21. 11:17
 5/15 anonim ***** válasza:
26%

Mert nekik szabad. Hogy is szoktak fogalmazni? "Ne akarjanak hozzáláncolni senkihez! Nem vagyok rabszolga! Jogom van azzal lefeküdni akivel, amikor akarok! Egyenjogúság!!!! >:("

Sajnos ez a dolog a femináci mozgalmak elterjedésének köszönhető.

A nőknek mindent szabad, mert ugye "szabadok", a férfi meg örüljön ha odatartják neki havi egyszer a muffot, mert ugye "egy férfi nem attól FÉRFI...stb -.-""

Undorodom a mai "nőkt"-nek nevezett entitásoktól.

21/F

2020. febr. 21. 11:19
 6/15 anonim ***** válasza:
33%

Nekem a szexkapcsolat és a szeretősdi nem féltetlenül fedi egymást. A szexkapcsolat csak szexről szól, a szeretősdiben van érzelem is.

Nem mintha bármelyik nagy dicsőség lenne, de a nők - már amelyik- általában az érzelemmentes szexet ítéli el.

Voltam mindkettőben, össze nem hasonlítható...

Elítélendő, tény, mindkettő, de manapság nem kell senki feje fölött pálcát törni azért ha bármelyik változatba belemegy.

Az nem mindegy,hogy egy pasi miként adja ezt elő. Ha csak eszközként tucatszámra szexre keres nőt, a saját maga kielégítésére kinek jönne be?

De ha figyelmes, kedves, őszinte, ki nem mondottan is beleviheti a nőt egy ilyenbe.

2020. febr. 21. 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Nincs is minden nőnek szeretője,nekem sincs.
2020. febr. 21. 11:29
 8/15 A kérdező kommentje:

#4 Akit ismerek azt nem az alkalmi zavarja, hanem az, hogy az illető olyan emberekkel szórakozik érzelmileg akik nem akarják ilyenekkel húzni az idejüket és társra vágynak, nem arra, hogy másnap elköszönjenek egymástól

De a nők nem igy állnak hozzá...Társkeresőn nem tudtam olyan nővel beszélni akinek ne lett volna több partnere az elmúlt időbe. Nyilván senki nem találja meg elsőre az igazit, de érdekes mód mind több pasival volt az elmúlt évekbe mint ahány parnerem nekem egész életembe lesz.

Igy meg kicsit furcsán veszi ki magát a " komoly kapcsolatot keresek és nem szexelek össze vissza" duma...

Tudom én vagyok a hülye hogy nem megyek bele a hazugságba egy pár hetes- hónapos (szex)kapcsolatba mint egy normális férfi, de nekem aznem megy. És nem értem hogy a nők miért játszák a hülyét ebbe a témába, és miért kell igy hozzáállni a dolgokhoz...

2020. febr. 21. 11:29
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Mindig voltak képmutató emberek, de ez nem azt jelenti, hogy MIND az. Én pont azért nézem le a szexkapcsolatot kereső férfiakat, mert számomra értelmezhetetlen a szexkapcsolat. Nekem a szexhez rengeteg idő kell, őszintén nem értem, hogy tud valaki csak úgy idegennel dugni.
2020. febr. 21. 11:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy a nők tartós kapcsolatot szeretnének, de végső soron szinte minden nő a következő választási lehetőség előtt áll: vagy egy szexkapcsolat egy nagyon jól kinéző pasival vagy egy normális kapcsolat egy átlagos, középszerű férfival. A legtöbb esetben a nők inkább az elsőt választják, főleg fiatalon, amikor még nekik belefér, hogy szexkalandba bocsájtkozzanak.
2020. febr. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!