Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200 ezernél kevesebbet kereső férfiaknak nincs barátnője?
Igen, így van, mindennő az első randin kéri a számla kivonatodat, meg a vagyonnyilatkozatodat. Természetesen a nőnek nem számít a férfi személyisége, külseje, nem az számít, hogy azzal az emberrel letudna élni egy életet, hanem az, hogy egy két lábon járó atm legyen.
Mik ezek a hülye kérdések? Amikor összejöttem a párommal hatvanezer forintot keresett. Nem érdekelt egy percig sem. Ahogy a barátnőim közül sem ismerek olyat, aki valaha azt mondta volna, hogy hú, itt egy 10/10-es csávó, nagyon jó fej, kedves, vicces, okos, imádok vele lenni, de sajnos csak 190 000 forintot keres így off.
Nem igaz.
Több olyat ismerek aki ez alatt keres,és kapcsolatban van.
Attól függ, milyen nőt akarsz. Ha szép, csinos, anyagias nőt, akkor ez édeskevés. Ha egy olyan nőt akarsz, aki veled azonos kategória, tehát beéri ennyivel, annál van esélyed.
Amúgy el nem tudom képzelni, hogy lehet valakinek elég ennyi pénz. Én első munkahelyemen keresek nettó 300-at + cafeteria, de még ezt is keveslem. Édeskevés ahhoz, hogy lehessen lakást/házat venni, autót fenntartani stb.
Rengetegen keresnek e körüli összeget ,de ebben a körben ismerkedj
Milliomos lany nem fog leállni ilyennel pl gyári dolgozóval .
Kérdezz vissza a mellméretére. Mondd, hogy bocs, nekem ez túl kicsi, legyen nagyobb a melled légyszi.
Ahogy van jobb munka, ugyanúgy van mellplasztika is 1:1
Ez a két dolog ég és föld. A pénzt és a sikert mindenki szereti, de a nagy melleket nem. Nekem 75B melleim vannak és rengeteg pasinak tetszettem mindig is. A jegyesem konkrétan elhagyna, ha megnagyobbíttatnám a melleimet, mert nem szereti a nagyokat, főleg nem a szilikont. Szóval erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!