Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen jogos és érthető hogy sok férfi félreérti a nők kedvességét?
Nem. Nem jogos és nem érthetô.
Ha nekem meg pénz kéne de nagyon, akkor érthetônek és jogosnak tartod, ha ellopom a pénztárcád? Pedig az evés tényleg létszükséglet.
A nagyobb gond, hogy sok pasi az udvariasságot is félreérti. Például a bolti eladókat is állandóan zaklatják.
Magasból leszarom, hogy ki mennyi ideje van egyedül és mire vágyik. Ne kelljen már magyarázkodnom amiatt, hogy az alapvető udvariasságot megadtam.
Sőt azért sem akarok magyarázkodni, ha történetesen kedves voltam valakivel. Én nem akarok olyan világban élni, amelyben a férfi kollégámtól nem kérdezhetem meg, hogy hogy van, mert ha ezek után nem fekszem alája, akkor szűzkrva vagyok.
Persze tegyük hozzá, hogy a férfiak többsége nem ilyen, csak mindig akad egy-egy hisztis lúzer.
"szerintem a sikertelen nők is félreértik a férfiak kedvességét sokszor"
Én elismerem, hogy sajnos igen, így bár jogosnak nem tartom (a magam részéről sem), de teljes mértékben megértem. Engem annyira levegőnek néznek, hogy ha néha valaki felveszi velem a szemkontaktust, már az is megüti az ingerküszöböm. Tudom, szánalmas...
4
Nem is föltétlenül ezzel van a baj, hanem azzal, amikor egy ártatlan gesztus félreértése után jogosnak tartják, hogy mindennek is elhordják a másik felet. Mintha az valóban hitegette volna őket, és nemcsak egy random emberi megnyilvánulásról lenne szó.
Velem már pl volt olyan, amikor eléggé meg volt győződve róla, hogy mindenkinek ő kell, de neki senki, mert mindenki csak kihasználja. Így ezt elsírta nekem, aztán mit ad Isten.... utána engem gyanúsítgatott, hogy látja rajtam többet akarok tőle (azért mert voltam olyan hülye, hogy kedvességből meghallgattam). Ja és még hozzá tette azt is, hogy ő nem akar tőlem semmit. Én meg csak pislogtam, hogy ennek meg mi baja van.... Tehát feltételezem, hogy eddig is az lehetett, hogy direkt rá fogta másra, hogy biztos többet akarnak tőle, és eljátszotta, hogy ő utasítgatja el őket, holott ilyenről szó nincs....
Tehát nem jogos ez az egész.
Ez is egy elég sz_r szituáció és undorító volt, hogy bele vont ez a szerencsétlen f*sz hülyegyerek is a játszmájába, holott csak udvariasan végig hallgattam.
Ha valaki "kedves" az emberrel, akkor...
1.Valamire ráakarja venni, manipulálja
2.Valamit el akar tőle kérni, venni
3.Megakarja nyerni magának valamilyen ügy támogatásában.
8
Negyedik lehetőségként pedig mondjuk nem pszichopata.
Amúgy a felsorolt háorm pontod gyakorlatilag egy és ugyanaz
Férfiként én két dolgot tudnék most hozzátenni, remélem tudok segíteni megérteni kicsit ezeket a hülye helyzeteket.
1. Alapból a férfiak és nők agya is másképp van huzalozva sokmindenben, ti empatikusabbak vagytok és jobban értitek ezt az egész metakommunikáció dolgot, meg a kapcsolatosdit. Általában, aztán vannak mindkét oldalról kivételek, de hogy értsük a jelenséget maradjunk meg annál hogy általában. Sok férfinak ez meg egyenesen olyan, mintha színvaktól várnánk el hogy lássa meg a különbségeket. És akkor vannak helyzetek amikor tényleg még 1-1 adott nő is félreérthetően viselkedik. Nekem is volt ilyen nőismerős aki mesélte hogy megkapta férfiaktól és nőktől is hogy ő flörtöl vele és ő nem is tudott róla, pedig a metakommunikációja állítólag pontosan ilyen volt.
2. Valóban sok a kiéhezett férfi, aztán egoizmus és vágyalapú gondolkodás. Persze ez nem mentség nekik semmire, csak tényként mondom hogy ez is valós.
Szóval a kérdésre válaszolva, nem jogos, de valahol érthető. Viszont akik erőszakoskodnak és nyomulnak tovább a nyílt nem után is, azokat tényleg el kell ítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!