Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők életképtelen csicskának tartják a lakás nélküli férfiakat?
"Akkor te pl. garantálnád bárkinek is írásban, felelősséged teljes tudatában, hogy amint elvégezte automatikusan jobb lesz minden? Aligha! Pofázni meg bárki tud, hogy "há így kéne!!!"."
Edricus vagy, ugye?
Semmi nem garancia semmire. De ülni a szarban a legrosszabb. Esélyt se adsz arra, hogy jobb legyen.
"Akkor te pl. garantálnád bárkinek is írásban, felelősséged teljes tudatában, hogy amint elvégezte automatikusan jobb lesz minden? Aligha! Pofázni meg bárki tud, hogy "há így kéne!!!"."
Ezt úgy mondod, mintha az életben BÁRMIRE is lenne garancia.
Sosem volt és nem is lesz.
Egyetlen dologra van cak garancia: ha megszülettél, meg fogsz halni.
Mindne más kétes.
De ha választnai kell aközött, hogy most szar és kilátás sincs arra, hogy jobb legyen, vagy hogy adunk esélyt arra, hogy jobb legyen, melyik a jobb?
42.
Na látod? Ez az, hogy semmire nincs garancia. Ezért vagyok nihilista.
44.
Hát persze, ha te mondod, biztosan úgy van. Nem igazán tud érdekelni.
41.
Ha nincs valamire garancia, akkor nem éri meg küzdeni, szenvedni, harcolni, kizsigerelni magadat, ha utána egy pökhendi "Az így nem érvényes" lesz a válasz egy olyan embertől, aki egyrészt leszarja, másrészt neki sosem mondtak ilyet. Személyesen láttam már példát erre, aki benyögte a levelezős diplomára hogy az nem ér, csak a nappalin, fiatalon megszerzett az a 'legit' diploma.
"Személyesen láttam már példát erre, aki benyögte a levelezős diplomára hogy az nem ér, csak a nappalin, fiatalon megszerzett az a 'legit' diploma."
Itt miért nem tudott ezt alkalmazni?
"Nem igazán tud érdekelni."
Na mi van, mi van, durci?
Most akkor melyik vagy, aki leszar, vagy aki nem? Gondolom, aki nem, mert online szájhősködni könnyű.
Én nihilista vagyok. Pozitív nihilista. (Cheerful nihilism.)
Semminek nincs értelme, meghalunk úgyis. Hát miért ne tegyem azt, amit akarok?
Irodai munkát hagytam ott, hogy szakmát tanuljak (35 évesen), és most boldog vagyok. Nekem sem adott senki garanciát, hogy jobb lesz, de nem vagyok egy szánalmas, kötekedő, lusta tök, aki csak a seggét vakarja és panaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!