Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők életképtelen csicskának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők életképtelen csicskának tartják a lakás nélküli férfiakat?

Figyelt kérdés
Még rosszabb ha 28 év felett a szülei tarják?
2023. okt. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
0%

Le lehet rólam szállni, rasszista gyökér! Oroszország vagy Palesztina tárt karokkal várja az olyan retardált széljobber hülyegyerekeket, mint te!

2023. okt. 10. 13:44
 22/54 anonim ***** válasza:
0%

23.

Pont, hogy te rinyálsz, mert nem mindenki mondja fel az elvárt kötelezőt.

2023. okt. 10. 13:51
 23/54 anonim ***** válasza:
74%

29, nnnem? Miért is kéne annyi pénz hozzá?

Fél millából már kijön egy szakmai képzés. Azt mondod az sok? Hát... a kérdező 10 hónap alatt megtakarít ennyi pénzt.

De ha azt nézed, hogy egy nem túl felkapott egyetemi szak félévenként 250-300ezer... a kérdező meg fél év alatt pont ennyit takarít meg...

Akkor kimatekozhatod, hogy kvára meg tudná fizetni a saját továbbképézését.

Tény, hogy áldozatokkal jár.

Egyébként a "barátnő fenntartása" is érdekes kérdés... nnem emlékszem mikor költöttem én nőre havi 50ezret... de még 20at sem:D Persze, volt olyan hónap amikor igen, de aztán jött jópár hónap amikor nem.

Nem eltartanod ekll a nőt, cska kifizetni a saját mozijegyedet..

2023. okt. 10. 13:52
 24/54 anonim ***** válasza:
63%

3: Szóval belátod hogy nincs lakás, de azért ne szülőnél legyen. Akkor mégis hol? Albérletben? Ja az jó, ennyi pénzt elverni... Tudod mennyit lehetne spórolni szülővel?

Kit érdekel mit gondolnak?

Statisztikák szerint 30 felett több mint felének nincs saját ingatlana.

Meglepő? Ilyen bérek, árak mellett?

Nőket nem fogja érdekelni, az se ha csak 5%-nak van saját lakás. Akkor arra tepernek majd, vagy egyedül maradnak, család meg társadalmi jövő pedig eltűnik szépen.

Tapasztalt, idősebb férfiként mondom, hogy ha egyszer megismered a nők valódi természetét, akkor undorodni fogsz tőle. Valójában ők a legnagyobb ösztönlények.

Vagy képes leszel túltenni magad ezen, nem túl komolyan venni, ha családot akarsz. (De ez esetben résen lenni, bebiztosítani magad, mert csak idő kérdése hogy megcsal, hátbaszúr, elhagy.)

Vagy ignorálod őket teljesen, nevetsz rajtuk. Modern nőt bottal sem piszkálnám, visszataszító minden szempontból, és SOKKAL jobb az életem nélkülük.

2023. okt. 10. 13:52
 25/54 anonim ***** válasza:
0%

25.

10 hónap nagyon sok idő. Ráadásul jön egy nem várt kiadás vagy ellopják a helyi kisebbségiek a pénzed és már megint 0-nál jár.

2023. okt. 10. 13:54
 26/54 anonim ***** válasza:
42%

"Ja az jó, ennyi pénzt elverni... Tudod mennyit lehetne spórolni szülővel?"

Vagy mégse. A kérdezőnek se megy, ahogy sok sokkal jobb helyzetben lévő otthon élőnek se. De, persze, a hideg logika azt diktálná, hogy spórolnak. A valóság meg mást mutat.

2023. okt. 10. 13:55
 27/54 anonim ***** válasza:
57%

28.

És te honnan tudod mennyi pénzük van? Az időseknél is van aki előadja az éhező kisnyugdíjast, aztán otthon a rejtekhelyen milliók pihennek.

2023. okt. 10. 13:55
 28/54 anonim ***** válasza:
0%

Te kezdtél el nekem cigányokra utaló szöveget írni, pedig semmit nem tudsz rólam, te f@sztarisznya? És én rinyálok? Menj a 3,14csába a beteg ideológiáddal együtt!

2023. okt. 10. 13:56
 29/54 anonim ***** válasza:
83%

'200 ezret keresek amiből 150 et haza adok. Nagyon szegények vagyunk. A maradékból veszek ruhákat, járok bulikra meg xbox játékokat is veszek."

Nálam a "nagyon szegény" azt jelenti, hogy nincs buli meg xbox.

2023. okt. 10. 13:57
 30/54 anonim ***** válasza:
57%

Ha vannak milliói miért nem költözik?

Amúgy, sokaknak saját bevallásuk szerint sincs. És én a saját bevallásra alapoztam, alapozok, nem gondolatot olvasok. Utóbbi hasznos lenne, de tudtommal senkinek nem megy.

2023. okt. 10. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!