Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nők miért nem hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért nem hajlandóak elismerni, hogy nettó 600as fizu és saját lakás/ház vagy autó elvárása egy 30 előtti pasitól nem CSAK alap?

Figyelt kérdés

Az átlag fizetés jóval kevesebb sőt az ország fele nem keres többet nettó 300e( a medián bér)

[link]

2023. aug. 12. 09:06
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
41%
Pedig ez csak rajtengedély.
2023. aug. 12. 09:10
 2/44 anonim ***** válasza:
67%
Komolyan nem értem ezeket a kérdéseket, ki nem sz*ja le, h mik a nők elvárásai.
2023. aug. 12. 09:15
 3/44 anonim ***** válasza:
74%
Különbséget illene tenni az olyan nők között, akik pénzéhesek és az olyanok között, akik nem csak azért nem adnak esélyt, mert 300-at keressel, hanem mert iskolázottak és nem tudnak mit kezdeni aluliskolazott egyénekkel, a különböző életszemlélettel, értekrenddel, életmóddal és nem akarnak eltartani se senkit, a gyerekek apja pozícióra nem akarnak olyan férfit, akivel nyomorognának, vagy hogy a férfi lenyomja az önbizalmát, versenyezzen vele, hogy ő a jobb és ilyenek.
2023. aug. 12. 09:30
 4/44 A kérdező kommentje:

1 Nem 300et keresek hanem nettó 400at pályakezdő informatikusként(most juniusban diplomaztam)

2 nem vagyok mamahoteles önálló háztartást vezetek Budapesten egy lakásban ami szüleimé ugyan de én használom és kb 2 havonta jönnek csak fel.

2023. aug. 12. 09:34
 5/44 anonim ***** válasza:
58%

Vannak ilyen nő is, olyan nők is.

A baj az, hogy sokan nem ismerik saját nemük szélsőségeit, milyen egyénekkel van tele.

Pasasként én is tudom, mekkora hulladékok léteznek, ha meg olvasom milyen szemetek a férfiak, legalább tudni fogom, nem egy élettapasztalt géniusz nő akadt az utamba.

2023. aug. 12. 09:34
 6/44 anonim ***** válasza:
63%

Ezek nem mindenki elvárásai. Valóban, örülnék, ha a párom 400 körüli nettóval rohangálna, a 600 már túl nagy különbség lenne, az autó is fontos, de minimum a jogsi és átlagos vezetési kedv,képesség. Nem akarnék taxis néni lenni a kapcsolatban. Szerintem a jogsi és bizony utóbb az autó (hacsak nem Pestről beszélünk) a felnőtt élet alap hozzátartozója.

A ház nem feltétel, sőt, jobban örülnék, ha a jövendőbelim albérletezne, mert akkor egyértelmű, hogy ő költözik hozzám. Semmi kedvem elköltözni a lakásomból egy kapcsolat miatt.

Egyébként, bármit is mutat a statisztika, rengeteg 30 körüli ismerős ugorja meg ezt a szintet. Úgyhogy, bár sokaknak magas a léc, az elvárás nem irracionális.

2023. aug. 12. 09:37
 7/44 anonim ***** válasza:
81%
kit érdekel, hogy az ország fele mennyit keres? Az ország fele nem diplomás és nem beszél nyelvet, sőt utálja a munkahelyét. Emellett minden 10. ember szerencsejáték függő.
2023. aug. 12. 09:44
 8/44 A kérdező kommentje:

Szóval te azt mondod ha mondjuk ott vagy egy étteremben és mondjuk épp kifogyott a homár meg hasonló luxus kaják és csak atlag eteleket felszolgálni inkább éhezel?

2023. aug. 12. 09:46
 9/44 anonim ***** válasza:
55%

Én 23 évesen nettó 500-at keresek (multi, pénzügyi terület). 30 éves férfinál miért ne várhatnám el a nettó 600-at? Mire annyi idős leszek, inflációkkrrigáltan is sokkal többet fogok keresni.

A saját lakást meg azért gondolom, nem tehermentesen képzeli el senki.

Szerintem az elvárások nagysága ne a nyomorúságos átlagtól függjenek, hanem attól, hogy az ember maga mennyit ért el. Lehet, hogy a 90-60-90 alakú, tökéletes testű, angyalarcú 22 éves csaj túl nagy elvárás, de a pasi 190 magas, kigyúrt és jóképű, akkor miért ne hajthatna ilyenekre?

2023. aug. 12. 10:01
 10/44 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező általánosan gondoltam, nem mindenki olyan, hogy lepattintsa a férfit, mert nem keres 600-at, de attól még léteznek nők akik ja és azokat a szempontokat nézik pl. amelyeket említettem.

Hiába nem tetszik ez így működik. Jöjj össze olyan lánnyal, akivel tudsz előre haladni és kész. Ne a nőket ostorozd, hogy alap a 600.

Vagy várd ki még többet keressel, mint 400 azt jól van.

Férfiak is válogatnak ugyanúgy, ők se jönnek össze olyan nőkkel, akik nem tetszenek nekik nemcsak külsőre, hanem életvitel kapcsán. Megse ír ki egyetlen nő se kérdést, hogy miért nézik a férfiak, hogy milyen sulit végzett...

2023. aug. 12. 10:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!