Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért nem hajlandóak elismerni, hogy nettó 600as fizu és saját lakás/ház vagy autó elvárása egy 30 előtti pasitól nem CSAK alap?
Az átlag fizetés jóval kevesebb sőt az ország fele nem keres többet nettó 300e( a medián bér)
Megleptelek? Érdekes, amikor vagiztál vele, hogy mennyit keresel, ezt az infót elfelejtetted megemlíteni. "1-2 előléptetés"
igen, mert két év alatt kétszer elő fognak léptetni. Olyan jókat nevetek, mikor valaki kijön az egyetemről és egyből azt hiszi, hogy ő mindent is tud.
Mert a legtöbb nő nem egy életképtelen fruska, akinek az az életcélja hogy anyuci meg apuci után ezentúl egy pasi tartsa el, neki meg ne kelljen semmit csinálnia, csak szépitkezni, meg vásárolni, meg ha már ennyire ráér, pasizgatni, miközben egy idióta ezért dolgozik neki.
A többség ugyanúgy dolgozik, és akar dolgozni. Két 300ezres fizuból meg már meglehet élni, ha nem is luxusban, bár ha mindketten takarékosan, akkor évi 2 hét tengerpart is belefér, meg esetleg 1-2 wellness ha erre vágynak.
De ti akik naponta ilyeneket írtok ki, ti ezt úgyse fogjátok megérteni, mert nektek csak a műcsecses celebek kellenek, akik valóban teljesen életképtelenek egyedül
21
Nos igen, a multinál, ahol dolgozom évente van előléptetés, és ennek megfelelő fizetésemelés. Ilyen a vállalat belső rendszere.
És nem, ez annyira nem ritka, ugyanis 3 másik nemzetközi nagyvállalat is így működik, az ő mintájukra felépített kisebbekről nem is beszélve. 😉 Na kitalálod miről van szó, vagy teljesen vakon vagy? 😃
De hagyjuk inkább. Látom, itt elvégeznek egy büfészakot, aztán azt hiszik, hogy mindenhol alap a nyomorgás.
23 évesen félelmetes, hogy nagyjából 1 év munkatapasztalattal, úgy hogy még gyakorlatilag semmit nem adóztál a közösbe, mekkora arcod van, jézusom.
Majd akkor játsszd az eszed, légyszi, ha tettél is le valamit az asztalra! jajj várj, ha évente előléptetnek, akkor 28 éves korodra úgyis CEO leszel.
Na inkább megyek, is mert csak még jobban felbszódom azon, hogy a csok-os gyerekek mellett ez a gci kormány milyen mentalitású huszonéves korosztályt nevel ki ezzel az adómentességgel...
18.
"Az átlagos Mancika nem, csak a topmodell kinézetű Juliska."
👏👏👏👏👏👏👏
Gratulálok szerinted az, hogy nekem vonzó egyenlő az insta/tiktok modellekel hát nem egyálatalán nem várom el azt, hogy ezt a szintet hozza a csaj a mert az ilyeneknél szinte bizos h felsülnék.
"Persze ő se jönne össze érettségivel rendelkező nővel... Hova már?"
Ez nem nyert felőlem a lány dolgozhat egy gyári munkásként, pénztárosként vagy bármi hasonló munkakörben is nem érdekel.
Uhh, kínos, hogy nem látsz ki a vakondlyukadból, és élképzelhetetlennek tartod, hogy bizonyos emberek sok tanulással és sok munkával jól élnek.
És tök vicces, hogy miután konkrétumokkal leírtam, hogy mi a helyzet a munkahelyemen, hirtelen nem reagálsz rá, csak sértegetni próbálsz. :D Nézz utána, gyöngyvirág, ha nem hiszed el.
Annak a nőnek valóban kevés, aki soha nem akar dolgozni, de elvárja a jó életet, nem a haziasszonykodást, hanem a luxust,
Meg annak is kevés, aki jómaga keres mondjuk 900at. Az valóban nem biztos hogy szeretne egy fele ekkora keresetű pasit, mert abból sok esetben csak vita lenne.
Konkrétan nincs olyan ember a környezetemben, aki nettó 600-at hazavisz.
A férjem egy kicsit jobban keres mint a 300-as átlag, szerintem a testvérem közel keres 550-környékén de nem egy munkahelyről viszi haza, pluszban dolgozik itt ott.
De az igaz, hogy ez egy úgymond munkás család, mindenkinek van szakképesítése, viszont egyikünknek sincs diplomája.
Ráadásul én és a férjem, illetve a testvérem is állami cégnél dolgozunk, ami szuper megbízható, örök élet plusz egy évig dolgozhatsz ott, csak relatíve keveset fizetnek érte.
De, elhiszem hogy diplomával vagy akár anélkül, multinál, vagy csak nem állami cégnél ennél jóval többet lehet keresni, akár 30-éves kor alatt is.
Ketten a férjemmel keresünk 600-at, olyan, hogy saját lakásunk legyen, nem létezik a fejünkben.
Szerintem ezt sose fogjuk elérni hitelek nélkül, főleg hogy annyiba kerülnek az ingatlanok már, hogy az felfoghatatlan.
Szerintem irreális elvárás az, hogy 30-éves korodra legyen mondjuk saját lakásod, a 600netto is szerintem necces elvárás, de ha a nőnek is van ennyi vagy közel ennyi, akkor persze elvárható. Nyilván az ember a saját "közegéből" keres párt, aki hasonló paraméterekkel, vagy egy fokkal jobban áll.
Persze vannak olyan csajok akik pénzes pasikra hajtanak, de szerintem őket vegyük ki a számításból, mert azok a csajok nem állnak szóba 600nettónál egy pasival. 😀
Én 28-éves vagyok, 20-éves korom óta egy munkahelyen dolgozom, van szakmám, van autóm, jogosítványom, és 300+nettóm.
Hasonló paraméterekkel keresnek párt magamnak, és ez 28-éves korodra szerintem egyáltalán nem irreális elvárás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!