Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért nem hajlandóak elismerni, hogy nettó 600as fizu és saját lakás/ház vagy autó elvárása egy 30 előtti pasitól nem CSAK alap?
Az átlag fizetés jóval kevesebb sőt az ország fele nem keres többet nettó 300e( a medián bér)
Nekem azért alap, mert ezeket én is előteremtem magamnak, és szerintem tök jogos, hogy nem szeretnék "lefelé" randizni. Se olyan pasi nem kell, akinek sérti az egóját, hogy jobban állok anyagilag, meg sem rajtam élősködő pasi nem kell.
Nyilván olyan nőnek, aki nem keres ennyit vagy még munkája sincs, annak ez bőven jó lesz.
Minden nő kerül amennyibe kerül, határozd meg a saját árkategóriádat és randizz olyan nőkkel, akik oda tartoznak, ne a mást/többet elváró nőket vegzáld, hogy miért nem adják lejjebb.
Bőven vannak olyan nők, akik ezzel teljesen megelégszenek.
Mondom ezt úgy, hogy nekem Budapesten 530e-s nettó fizetéssel sem elvárás az, hogy a párom keressen meg annyit, amennyit én, és voltam már olyan hosszú távú, együttélős párkapcsolatban, ahol a párom a felét nem kereste meg annak, amit én, és nem a pénz miatt szakítottunk...
azért a KSH-s adatok az egész országra vonatkoznak. Amiben benne foglaltatik a legkisebb zsákfalu és a Lölő-félék is, nyilván többen vannak az első kategóriában, mint a másodikban. Ha egy nő Budapesten lakik és neadjisten nem SPAR-pénztáros, hanem más körökben mozog (multinál, irodában dolgozik, jogban utazik stb.), és urambocsá gyereket is akar, és nem Bivalybasznádon kell megélnie, ahol alacsonyabbak a megélhetési költségek... akkor hol érdekelje az, hogy hány vidéki nem keres meg nettó ennyit meg annyit, ha a KÖRNYEZETÉBEN, ahol ő ismerkedni tud / akar, és mondjuk az életszínvonaláról sem akar lemondani "de hát a Józsikának tetszel, hát legyél mán rá tekintettel" jeligére.
Aki kevesebbet keres, ne ezeket a nőket keresse, probléma megoldva. Azért nem lasszóval lehet csak fogni olyan nőket, akik megelégednek a párjuktól alacsonyabb fizetéssel is.
A hangsúly az "egyes nőkön" van úgy gondolom.
Egy ütős diplomával rendelkező nőnek joga van elvárni hogy
a kiválasztottja milyen anyagiakkal rendelkezzen.
Sőt,mindenkinek joga van,és mindenkinek meg van a mércéje.
Ehhez kel lszépen alkalmazkodni.Vannak akiknek álomhatár a nettó 600-as fizu,van akinek meg heti keresete.Kár ezen lovagolni,mindig a szinteket kell nézni.
"Itt már tényleg csak olyan nyomorultak, meg incelek vannak, akik a pénzen kívül SEMMI mást nem tudnak, tudnának adni egy nőnek"
Itt már tényleg csak olyan nyomorult, meg femcel "nők" vannak, akik ha kifogynak az érvekből vagy egyszer az életben nincs igazuk akkor a pasik lenyomorékozásán és incelezésén kívűl SEMMIT nem tudnak már tenni....
Ha az átlag magyar megtud élni kevesebből akkor egy átlagos magyar nő se várjon el ilyen irreálisan sok pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!